Автор: Румяна Генадиева

Защо ясновидците говорят по-откровено от съвременните политици?

След фалита на две големи американски банки – Silicon Valley Bank и Signature Bank – кризата започва да обхваща и Европа, ЕЦБ отмени лиценза на Baltic International Bank. Азиатските финансови институции страдат. Американците в паника вземат пари от малки банки и ги внасят в големи. Това означава, че поне в Европа и САЩ инфлацията ще започне да расте. И експертите смятат, че това е само началото. Прогнозите на ясновидците в продължение на много десетилетия обещават срив на американския долар и изглежда, че пророчествата започват да се сбъдват.

Ванга и крахът на долара

Българската гледачка обещава края на световното господство за Америка. Двигателят на падането трябва да е укрепването на силата на “Червения дракон”, тоест става дума за Китай. Ясновидката казва, че през 2023 г. американската валута ще падне, а отношението на американците към властите ще бъде най-лошото в историята на Съединените щати. “Американската валута ще стане по-евтина от опаковките на бонбони?” – изненадват думите на гадателката през 80-те години на миналия век.

Ванга също предрича, че след “черния” 44-ти президент Америка ще започне да се разпада на северни и южни щати. И това е отчасти е вярно, пристигането на Барак Обама съвпада с началото на икономическите затруднения в страната. Според ясновидката той трябва да е последният президент, но това не се случи.

Едгар Кейси и превратът

Бъдещето на Съединените щати изглежда мрачно на ясновидеца. Той предрича множество катаклизми за страната си, които ще доведат до проблеми и в резултат на това до държавен преврат. Неговото ужасно пророчество е също така предвижда промени в географските граници на Америка. Той прогнозира изчезването на Ню Йорк и околните райони, както и на южните части на Каролина и Джорджия. Много части от Източното крайбрежие ще бъдат унищожени, както и Западното крайбрежие и централната част на Съединените щати. През следващите години ще се появят нови земни площи в Атлантическия и Тихия океан. И океанът все повече ще поглъща брега.

Томас Читам и американският бунт

Участник във военната операция във Виетнам и американски военен анализатор Томас Читам пише през 1996 г. книгата “Втората американска гражданска война. Унищожаването на Америка?”. Творбата не получава признание и е забравена, но от 2020 г. се помни на фона на епидемията от ковид, а след това и на избухванията на BLM, когато американското общество тръгва по пътя на разделение и вътрешни войни.

Той прогнозира, че Щатите ще започнат да се разделят на анклави, армията на групи, а жителите на градовете ще започнат да се скитат из страната и да търсят тихи места за живеене. Крахът на Pax America, казва той, ще засегне и други държави, като ще потопи техните икономики и ще ги доведе до войни и граждански борби. Тогава ще започне глобалният икономически колапс.

Унищожение на САЩ

Финландският теолог Йоко Пихо предсказва изчезването на Щатите. Това може да се превърне във възмездие за греховете на неговото ръководство и хората, които е измамил. Той получава откровенията си в сънища, но теологът не казва от какво ще бъде разрушението, намеквайки за мащабна катастрофа, която може да е резултат както от природни бедствия, така и от оръжия за масово унищожение.

Доналд Тръмп

Тръмп предрича нова Голяма депресия за САЩ. “Въз основа на това, което се случва с нашата икономика, Джо Байдън ще се превърне в Хърбърт Хувър (президент на САЩ от 1929 до 1933 г.) на модерната епоха. Ще имаме Голяма депресия, много по-силна от 1929 г. За да докажат [моите думи], банките вече започнаха да фалират“, написа бившият американски президент в социалната си мрежа Truth Social.

https://trud.bg/