Идната седмица ще донесе смесено влияние на планетите. За любовни отношения, нежност и красота – положителна седмица. В случаите са възможни големи очаквания и липса на дисциплина. Както и силни и неконтролируеми изблици на гняв, например, когато нещата са в застой.

 

Овен

За Овена предстоящата седмица ще донесе помощ в сферата на чувствата и удоволствията. Добре е за общуване с противоположния пол, изграждане на доверие и развитие на взаимоотношения. В същото време седмицата е неуспешна за решаване на принципни въпроси, отстояване на позициите. По-добре е да решите всичко чрез компромис, въпреки че това може да е трудна задача за вас.

Телец

Седмицата е благоприятна за Телец. Ще ви помогне да разберете себе си, да намерите това, което ще ви мотивира по пътя към по-голяма сигурност и сигурност. Седмицата е подходяща за нови начала и успешно развитие на съществуващи проекти.

Близнаци

Близнаците имат страхотна седмица. Идеален е за сферата на личните отношения. Мекотата, нежността, добротата и блаженството ще ви помогнат да общувате с любимите хора и да откриете нови аспекти на романтичното общуване. Освен това седмицата е добра за преговори и интелектуални занимания.

Рак

Ракът има период на специално дълбоко осъзнаване. Време е да се вслушате в себе си и да разберете какво искате, какво наистина ви докосва дълбоко в себе си. Чуйте това и започнете да се движите в тази посока, обстоятелствата ще ви помогнат.

Лъв

За Лвов положителен период продължава. Изпълнени сте с активност, непринудени, добри сте в изграждането на взаимоотношения с другите, както и в създаването на поле на симпатия и любов около себе си. Възползвайте се от тези енергии, за да постигнете успех в области, които са важни за вас.

Дева

Девата ще има седмица със смесено влияние на планетите. Добре е за изграждане на обща стратегия, вземане на важни решения. В същото време са възможни грешки и неточности в общуването с другите. А в сферата на личните отношения е възможно недоволство или разочарование.

Везни

За Везните седмицата ще бъде наситена със събития и ще донесе разнообразна енергия. Мекотата, общителността и склонността към компромиси ще помогнат за изграждането на взаимодействие с другите. Но принципните различия, както и случайните конфликти могат да усложнят картината. В резултат на това комуникацията ще върви с различна степен на успех.

Скорпион

За Скорпионите предстоящата седмица ще ви помогне да се оправите. Когато ясно разберете какво искате, какво е важно за вас, ще можете да действате най-пряко и безкомпромисно. Именно този начин ще ви подхожда най-много и ще ви помогне да се придвижите към целите си.

Стрелец

Седмицата на Стрелец ще донесе различни енергии. Вашето постоянство и активни действия ще донесат добри резултати. Но опитите за преговори с други, за компромис, най-често няма да доведат до задоволителни резултати. Разчитайте на себе си и продължавайте напред!

Козирог

На Козирозите им предстои тежка седмица. Особени трудности могат да възникнат, когато се опитвате да защитите позициите си, упорито да прилагате своята програма за действие и активно да продължите напред. Ще срещнете забележима съпротива. По-добре е да отложите важни решения и задачи.

Водолей

Водолей, предстоящият период ще допринесе максимално в самореализацията, общуването с другите, отборната игра. А също и в сферата на личния живот, романтиката и красотата. Преговаряйте, започвайте нови проекти, наслаждавайте се на флирта и приятната комуникация. Тази седмица беше много положителна за вас.

Риби

За Рибите ще бъде важно да се вслушват в себе си, да осъзнаят вътрешните си стимули за шофиране. Това ще ви даде сили за по-нататъшно движение напред и самореализация. За общуване с другите, както и за личния живот и романтичната сфера седмицата не е лесна. Възможни са разногласия, недоразумения, разочарование.