1. Юни 2021 г. за представителите на зодия Овен ще бъде месец на работа върху грешките. През целия предходен период сте имали колекция от проблеми и сега най-накрая дойде времето да се справите с цялата тази купчина. Овенът ще трябва да събира допълнителна информация по интересуващи въпроси през целия юни, да се среща с различни хора и постепенно да създава представа за истинското състояние на нещата. И въпреки че в крайна сметка тази дейност ще бъде увенчана с успех, тя все още ще бъде далеч от разрешаването на всички трудни ситуации. През по-голямата част от юни Овенът ще бъде разкъсван между минали проблеми и текущи дела. Все още не е възможно да се стабилизира ситуацията и да се осигури солидна основа за съществуване. Едва в самия край на суматохата ще отшуми и ще се появи илюзията за мирно патриархално съществуване, точно такава, каквато се нуждаят от представителите на вашата зодия,уморени от притесненията от предишни периоди. Краят на юни ще се окаже спокоен, щастлив, а Овенът щастливо ще живее този път с хора, които са приятни и скъпи на сърцето ви. 

  Първият месец на лятото ще направи Овен малко импулсивен по отношение на харченето. Ако през целия предходен период сте се държали под контрол и не сте се осмелявали да използвате спестяванията си, освен ако не е абсолютно необходимо, сега, след като сте попълнили с прилична сума от тези средства, които са заделени за развлекателни разходи, както лични, така и бизнес, ще бъдете склонни да си позволите да ги използвате под влиянието на момента … В резултат на това не всички разходи ще бъдат оправдани. Почти целия месец човек ще трябва да се бие със себе си в опити да дисциплинира отношението си към финансовата сфера, но всеки път някаква вътрешна сила ще тласка към приключения или грандиозни жестове. Не бива да се страхувате от това, тъй като активирането на импулсивната страна на личността за представителите на вашата зодия ще означава само повишаване на самосъзнанието, преход към ново ниво.Много Овни през юни ще започнат да придобиват увереност в бъдещето, което ще се отрази на отношението към парите. 

  Личният живот на Овена през първите две десетилетия на юни ще остане на заден план. Много от представителите на вашия зодиакален знак по това време няма да са на ниво с романтични срещи и страстни прегръдки. Дори опитите на другите да започнат безобиден флирт ще бъдат досадни. По това време най-вероятно ще трябва да решите организационните въпроси на основната сфера на вашето съществуване. Ще можете да се измъкнете от бизнеса едва в края на месеца. През третото десетилетие на юни се очаква общо подобрение на ситуацията в семейството и не са изключени любовни приключения. Едва ли могат да се очакват ярки проблясъци на страст, но романтиката ще бъде „повече от достатъчна“. 

  2. През юни 2021 г. представителите на зодия Телец ще се харесат. През този период много от вас ще изпитат безпрецедентно емоционално издигане и лекота на битието. Телецът ще бъде енергичен, искрящ и много инициативен. За вас ще започне прекрасно време, изпълнено с увлекателни събития и оцветено с всички цветове, които обикновено са възможни при този завой на спиралата на вашето съществуване. И най-важното ще бъде, че много самите Телеци ще трябва да командват този парад. Посоката на планетарните влияния ще определи пътищата на потока от енергии, които ще имат благоприятен ефект върху представителите на вашата зодия. Телецът ще хареса не само себе си, но и околните, ще търси местоположението ви. През юни 2021 г. Телецът ще може да каже на всеки и всеки, че животът е успех. 

  Деловият живот на Телеца през юни ще получи мощен набор от позитиви. Почти всички събития в тази област ще започнат да се случват по начина, по който имате нужда. В много отношения самите Телци определят хода на нещата, тъй като ще изпитват непоклатима увереност в правилността на своите действия, което ще гарантира успех. Най-вероятно тази ситуация ще стане възможна благодарение на титаничната работа за хармонизиране на вашия вътрешен свят, която сте направили през пролетните месеци. През юни 2021 г. много представители на вашия зодиакален знак ще могат да изготвят програма за действие за много години напред и да предприемат необходимите стъпки за започване на планираните процеси. В първите дни на третото десетилетие на юни Телецът е изправен пред съдебни спорове с партньори за използването на общи финансови спестявания. 

  Промени ще настъпят и в романтичната сфера на Телеца, но те могат да бъдат наречени положителни по-скоро условно. Най-вероятно представителите на вашата зодия ще изпитат удовлетворение от своята енергийна линия и по този въпрос ще станат необичайно привлекателни, които ще използват активно. Но партньорите няма да го харесат веднага и едва ли ще го харесат изобщо. До края на юни, с известна постоянство, най-вероятно ще постигнете целите си, а дейността, която ще определи линията на вашето поведение, ще създаде много пикантни ситуации и много ще съживи както връзките в семейните двойки, така и любовните връзки, които не са обвързани заедно брак. И най-важното – вие самите ще „харесате“ цялата тази суматоха. 

  3. През юни 2021 г. Близнаците ще управляват звездната топка. Случва се така, че те ще възвърнат природата си като велики прелъстители, толкова безнадеждно, изглежда, изгубено в неприятните дни на май, когато всяка ваша дума поражда подозрение и антагонизъм. Сега е трудно да се каже откъде идва цялото това недоразумение и вече няма значение. През юни Близнаците отново ще намерят своя неописуем чар, който ще им даде възможност да върнат всичко изгубено и да спечелят много повече от това. 

  Най-важното в поредицата от юнски завоевания ще бъде, че те ще дойдат само ако Близнаците ще действат рационално и ще измерват своите нужди според своите възможности. Проблемът е, че макар ситуацията да е благоприятна за представителите на зодията ви, собствените ви сили за изпълнение на плана ви може да не са достатъчни поради слабия енергиен потенциал. През юни Близнаците ще трябва да отделят много време за попълване на жизнеността. Това е период, в който трябва да спете достатъчно, ясно да анализирате съотношението на получените разходи и ползи и най-важното да отговаряте на себе си, без да се опитвате да се адаптирате към очакванията на другите. Юни в живота на Близнаци активира латентния период на развитие на ситуациите. Много ще се направи зад гърба ви и без вашето участие,и в тази ситуация е важно правилно да дефинирате вашите очаквания и въз основа на взетите решения да изградите линия на поведение, това е, което никой няма да може да направи за вас и по този въпрос ще трябва да разчитайте само на себе си. 

  Личният живот на вашите представители на зодиакалния знак през този период от годината може да бъде подложен на изпитание за издръжливост. Събитията, които направиха възможно да се направи такова изявление, се локализират през първите десет дни на юни и те ще се състоят в способността на Близнаците да отдадат своята отдаденост, тъй като през описания период вашият партньор може да изисква по-голямо внимание. Трябва да се отбележи, че проявеното безразличие по това време или просто липсата на време може значително да усложни отношенията ви. 

  Ще трябва да се обърне повишено внимание на материалната сфера. През юни трябва да балансирате това, което вече имате, и да вземете решение за предстоящите разходи. Планирането може да ви спести много неприятности, защото има вероятност да има изненади и твърди рамки, които самият ход на живота ще ограничи всяко ваше действие. Най-сериозната ситуация във финансовите дела ще се развие в края на месеца, поради което е толкова важно да вземете решение за плановете си в началото, освен това е малко вероятно да успеете да се реорганизирате по пътя. 

  4. Юни 2021 г. за представителите на зодия Рак ще бъде месецът за намиране на хармония. Цялата несигурност от предходния период най-накрая придобива ясна рамка и заслугата в това ще принадлежи на представителите на вашия зодиакален знак, които най-накрая са успели да изградят всички водещи пътища на своя живот и да започнат да изпълняват своите планове. Освен това през този месец изведнъж се оказа, че Раковете изведнъж станаха незаменими. Вероятно те безкрайно ще се обръщат към вас за съвет и подкрепа, ще се появят нови предложения за партньори. Това няма да внесе раздор и дискомфорт в живота ви; по-скоро, напротив, ще угоди и дори донякъде ще вдъхнови. 

  В областта на бизнес интересите през юни Раците ще бъдат много пъргави и ще могат бързо да реализират всички свои идеи, както в партньорски програми, така и в лични проекти. Всичко това ще донесе положителни промени в областта на финансите, което ще ви улесни при вземането на решения за бъдещите ви планове. 

  На фона на бързия напредък в бизнеса, Раците отново няма да си откажат удоволствието, така да се каже, трудно е да се надценят всички трудности и положителни аспекти на току-що изминалия, труден период в живота. В резултат на това те ще станат собственици на ясно записан полезен опит, който ще заеме гордо място във файловете на вашата памет. Просто казано, Раците никога не губят нищо, те пускат всичко в действие. И затова представителите на вашата зодия никога не познават истинско отчаяние. Раците винаги ще могат да направят добро дори и от злото, особено когато се окаже, че като цяло няма какво друго да се направи от него. 

  Въпреки това няма да се справи без муха в мехлема. В началото на третото десетилетие ще се случи събитие, което ще внесе мощен съперник във вашия живот, ще бъде много трудно да се справите с кого, тъй като борбата, ако има такава, ще се води на равни начала. Най-вероятно това няма да развали общия благоприятен фон на първия летен месец, но със сигурност ще провокира някои промени във вашия живот и във взаимоотношенията ви с хората, включително много близки. 

  5. През юни 2021 г. оптимистичните лъвове няма да бъдат пренебрегнати от късмета, именно представителите на вашата зодия са тези, които адекватно се противопоставят на всички неприятности на Годината на воловете, а смелостта и устойчивостта, които винаги определят вашето отношение в живота, няма да се променят и този път. Началото на лятото на 2021 г. за Лвов ще бъде белязано от положителни промени и редица инциденти, които ще засилят самочувствието и правилността на избраната посока на прилагане на силите. 

  Областта на бизнес интересите, например, през юни ще се превърне в непрекъснат източник на адреналин за Лвов. Попадайки в условия на остра конкуренция, Лъвовете ще трябва да доказват своята професионална жизнеспособност за почти месец, както и факта, че са най-добрите сред равни. Това ще бъде най-подходящото занимание за представителите на вашата зодия, тъй като в процеса на състезание енергията придобива способността да расте и да се усъвършенства, а с това идва опитът и чувството за самодоволство. Тъй като условията на състезанието ще се окажат дискретни, самочувствието ще нарасне не с един връх, провокирайки звездна треска, а плавно, в продължение на един месец, поддържайки ви в отлична работна форма. 

  Ловът на лъв е великолепна гледка не само сред природата. Дейността и предприемчивостта ще ви направят наистина неотразими през юни по отношение на личната привлекателност, бъдете убедителни и очарователни, решавайки професионални проблеми, в резултат на което ще можете не само да популяризирате бизнеса си, но и да спечелите сърца. В по-голямата си част това ще бъде страничен ефект от работата, но ако някой от представителите на вашата зодия е в процес на спечелване на любовта и доверието на желания човек, той умишлено ще използва повишения си чар. През юни 2021 г. много нови хора ще влязат в живота на Лвов, в по-голямата си част те ще бъдат бизнес партньори и клиенти на вашия бизнес, също така е вероятно те да се срещнат с нови хора, които ще ви покровителстват. 

  В романтичната сфера звездите са подготвили пълноценен капан за Лъв за юни, който може да работи в един от дните около датата на пълнолунието, който ще падне на 24-ти този месец. Вероятно някакво събитие, което ще се превърне в сигнал за Лео, че задълженията ви към партньора ви са се изчерпали. Ако това се тълкува като придобиване на свобода, а след това, вдъхновено от нови перспективи, има опасност да загубите човек, който всъщност е много необходим за вас. 

  6. В началото на лятото на 2021 г. на Девите ще се случи нещо, което ще позволи да се види ръката на провидението в случващите се събития. Обикновено представителите на вашата зодия гледат на живота си като на поредица от последователни постижения, постигнати с упорита и старателна работа. През цялата пролет например повечето Деви са били склонни точно към това въплъщение на своите идеи и стремежи. През юни, на фона на внезапно стечение на обстоятелствата, Девите изведнъж ще покажат необичайна за тях импулсивност, поведението им ще бъде изпълнено с оптимизъм и всякакви прояви на забележителни таланти, които буквално ще шокират вашето непосредствено обкръжение. Всъщност Девите няма да се променят през юни и последователно ще изпълняват задълженията си в областта на бизнес интересите и във всичко, свързано с материални отношения, но в същото време, от време на време, ще са склонни къмда се отдръпнете малко от бизнеса и да позволите на обстоятелствата да влияят неконтролируемо върху живота. От гледна точка на самите Деви, това ще бъде предизвикателство за рационалността, но в крайна сметка ще доведе до появата на определени хора във вашата съдба, които напълно ще преобразят вашия вътрешен свят и дори условията на сегашното ви съществуване. 

  През юни Девите ще трябва да се потопят в необичайни ситуации. Ако те са свързани с ваканция, тогава останалите представители на вашата зодия вероятно ще бъдат много необичайни, поне такава, на която вие самите никога не сте се осмелявали. Във всеки случай Девите ще изпитат някакъв стрес, който значително ще повиши тонуса ви и ще ви позволи да погледнете на много неща в собствения си живот от нов ъгъл. Това, на което представителите на вашата зодия трябва да обърнат сериозно внимание през юни, е необходимостта да се изяснят отношенията с близките, с други думи, да се раздели истинската любов от простото привличане и истинското приятелство от необвързващите приятелства. Най-добре е да разрешите това в самото начало на месеца, защото в края на юни ще ви е необходима цялата обич и всеотдайност на истинските приятели и близки.Точно по това време облаците могат да се сгъстят над главите на Дева и само надеждни хора могат да защитят представителите на вашата зодия от вероятна буря. 

  7. През юни 2021 г. представителите на зодия Везни отново ще се сблъскат с романтични преживявания, любовни афери, високи чувства, но от наивно възхитената връзка през май няма да има и следа. Някои минали събития вече са превели идеалистичните образи на платоничната любов в суровата реалност на света на страстите. Красивата лъжа вече няма да утешава или заблуждава, откровената и пламенна истина ще има много по-вълнуващ ефект. Любопитно е, че горното ще се отнася не само за полето на чувствата, но и за сферата на бизнес интересите на представители на зодия Везни. 

  Всичко, свързано с връзките с хората, ще играе промяна на формата с Везни през юни и поради това може да възникнат редица неприятни ситуации. Едва ли Везните ще могат да получат точно това, което искат, а последицата от това състояние на нещата ще бъде вашето желание за подробно проучване на причините за вашите неуспехи, което ще ви направи подозрителни и недоверчиви. Подобна нагласа искрено ще разстрои онези, които наистина обичат Везните и може да се отдръпнат, но недоброжелателите с радост ще се присъединят към играта, започната от Везните. Всъщност няма да е трудно да се разбере кой е приятел и кой е враг, ако самите Везни започнат да отнемат живота по-лесно и са в състояние да се откажат поне от част от своите илюзии, а след това през юни ще има много ситуации около вас, които могат да донесат истинско удоволствие … 

  Пиковите събития от първия летен месец за Везните ще паднат през първото и третото десетилетие на юни. През първото десетилетие на месеца Везните ще получат някаква информация, която ще бъде напълно неочаквана и ще принуди нещо да се преразгледа в плановете, а третото десетилетие ще бъде белязано от кардинални промени в домашната среда и бизнеса. В зависимост от вашия личен хороскоп, ситуацията може както да се влоши, така и да се подобри и това ще бъде „пръст на съдбата“, който е малко вероятно да бъде отместен. 

  8. Юни 2021 г. ще бъде повратна точка за представителите на зодия Скорпион по отношение на личната ориентация. На теория цялата първа половина на годината се развива за Скорпионите по такъв начин, че всичко е било насочено към приемане на някои очаквани промени. Юни ще се окаже по-лесен за представителите на знака, по-ясно те са успели да си представят реалностите на своето бъдеще, а цялото лято на тази година като цяло ще се превърне в период на пълно прераждане за Скорпионите. 

  Вашето лято ще започне с факта, че отношенията с хората около вас ще станат напълно различни, последвани от цяла поредица от събития, които ще провокират настъпването на промяната. За повечето представители на вашата зодия всичко ще се случи в семейството – партньор или някой от роднините буквално ще принуди Скорпионите, може би, неволно, да преминат към другата страна на реалността. Почти същото може да се случи в романтични двойки и дори във връзки на ниво чисто професионални контакти, а в някои случаи самите Скорпиони могат да се тласнат към началото на процеса на вътрешна трансформация. Във всеки случай обичайният ход на живота ще се промени, светът ще придобие невероятни цветове и Скорпионите ще се втурват с цялата си страст към работа, учене, домакински задължения, сякаш всичко това е ново, буди любопитство и удоволствие. Не е трудно да се предскаже поведението на хората около вас,който, преставайки да ви разпознава, ще започне да наблюдава с интерес външните промени, зад които ще се предполага дълбоко вътрешно преструктуриране. 

  Интимните въпроси, които обикновено притесняват представителите на вашата зодия, през този период ще бъдат благоприятно повлияни от планетарните аспекти на вашия хороскоп. Скорпионите ще могат да укрепят отношенията с редовните си партньори, а някои ще създадат нови познанства, любопитно е, че това ще се случи на фона на пълно отхвърляне на собствените им удоволствия в името на партньор, което несъмнено ще очарова другия наполовина и донякъде изненадват самите Скорпиони. Новите усещания обаче ще доставят на представителите на вашия зодиакален знак непознато удоволствие и ще накарат мнозина да се замислят за това колко многостранен е животът, който винаги дава награда за грижата за другите. 

  В допълнение към горното, трябва да обърнете внимание на факта, че през юни в областта на професионалната заетост много Скорпиони могат да срещнат редица трудности, които най-често ще бъдат свързани по някакъв начин с фазите на Луната. Така че при пълнолунието, което ще се състои на 24 юни, представителите на вашата зодия могат да почувстват, че сферата на материалното възнаграждение за труд е останала незасегната от положителните трансформации. 

9. През юни 2021 г. Стрелецът най-вероятно ще преживее пристъпи на алтруизъм. Всеки, който по една или друга причина започне да контактува по това време с представители на вашата зодия, ще отбележи вашата щедрост, искрена и не само, Стрелецът сам ще усети колко по-приятно е да правите бизнес, когато са в състояние да се възползвате не само от вас лично, но и от някой друг. Сливането на личните дела с грижите на другите, които Стрелецът също ще счита за свои, със сигурност ще донесе много положителни емоции на представителите на вашата зодия през първия летен месец. 

В областта на бизнес интересите поради горепосочените причини не могат да се очакват ослепителни успехи и съдбоносни победи. В тази връзка юни по-скоро може да се нарече месец на консолидиране на планове и проучване на перспективите в светлината на вече направеното, с всичко това в службата и в професионалната среда като цяло, авторитетът на Стрелцов ще бъде необичайно висок. Точно по това време в екипа, в който Стрелецът работи, може да възникне нещо като състезание за притежание на позиция или нова посока в работата, чиято съдба ще трябва да бъде решена от представителите на вашата зодия. Най-приятното ще бъде, че цялата тази суматоха ще бъде от полза за общата кауза и Стрелецът, намирайки се в центъра на събитията, без да полага значителни усилия, може да бъде признат за двигател, който ще осигури успеха на всички начинания. 

Юнското пълнолуние на 24-ти ще окаже значително влияние върху Стрелеца, точно по това време ще се случат определени събития, които ще променят коренно личния живот на представителите на вашата зодия. Вероятно това ще бъде някаква среща или нещо друго, което ще трансформира нежната привързаност на Стрелец в дълбока любов към постоянен партньор, която ще определи състоянието на вашата интимна сфера за дълго време. 

Сферата на материалните интереси също ще ви накара да се тревожите за себе си през третото десетилетие на юни. Стрелецът ще трябва да извърши финансов одит и да изготви нови планове за сделки с приходи и разходи. Най-вероятно това ще бъде времето на преход към нов начин на правене на бизнес и като цяло промени в областта на отношението към собствения живот. 

10. Юни 2021 г. ще отбележи период за представителите на зодия Козирог, когато личните интереси са най-важни за вас. По това време Козирозите са особено очарователни и привлекателни за противоположния пол, освен това предстоят трудни проблеми, а близкото бъдеще е изключително просто и ясно. 

Както бе споменато по-горе, през първия летен месец Козирозите ще бъдат ангажирани с организирането на лични дела, в областта на романтичните отношения, идва времето на звездни услуги. Представителите на вашата зодия могат да се възползват от повишената си привлекателност, вие сте доста свободни през този период и следователно връзката ви с противоположния пол е лека и красива като аромата на цъфтящи растения. Нещо повече, Козирозите са в състояние да „заразят“ всеки, когото срещнат по пътя, със състояние на любов и удивителна яснота на съществуване. В същото време светът около Козирозите е в неприятен дисонанс, той е в състояние да отговори с плесница на обич, тъмна лъжа до най-ярката искреност. Представителите на вашата зодия трябва да имат предвид, че докато поглъщат красотата и великолепието на небесното покровителство, те не трябва да се отпускат напълно,за незначителен акт през това време може да доведе до бедствие. 

Юни ще донесе на Козирозите много възможности за дейности на открито с почивка от обичайното им местообитание, но истинските представители на вашата зодия могат да им откажат, ако текущите дела, особено в професионалната сфера, се окажат в безпорядък. За щастие, повечето Козирози ще бъдат подкрепяни от колеги и подчинени, в този момент те активно ще си сътрудничат с вас или дори ще поемат част от вашите отговорности, така че Козирозите все пак ще имат възможност да използват поне една от възможностите да се забавляват . 

Ако разгледаме първия месец на лятото като цяло, тогава това ще бъде равномерен период без колебания и притеснения и ще донесе всичко, което може да осигури успех в различни сфери на живота. Към края на юни ще има тенденции към настъпването на нов жизнен етап, който ще бъде свързан с партньора ви, но рязък преломен момент няма да се случи, ще можете да се адаптирате и да отговаряте на промените с готов решение. 

11. В самото начало на лятото домакинските задължения ще паднат върху представителите на зодия Водолей, което ще изисква задълбочено прилагане на сила, но това, което радва, упорита работа за благото на семейството ще бъде свързано с най-забавното забавление че Водолеят може да си представи, освен това този период е 2021 г. ще отбележи цяла поредица изпълнени желания. 

Водолеите ще могат да изразят себе си и да постигнат признание на своите таланти в очите на околните, ако концентрират всичките си усилия върху домакинските задължения. Това е най-благоприятното време да започнете да строите къща, да я ремонтирате или възстановявате, звездите са за всички подобни начинания. Някои дизайнерски проекти могат да имат голям успех, през юни Водолеите са особено чувствителни към модните тенденции и в същото време са в състояние да останат на фината линия на истинския вкус. Водолеите успешно прилагат такава необичайно сложна комбинация от качества, тъй като енергията ви е на върха и изисква промени, а уреждането на собствения ви дом ще стане онази част от работата, при която никой не може да попречи на вашата творческа реализация. Вярно е, че в същото време някои представители на вашата зодия ще бъдат изключително алчни за похвала,и всяка неприятна дума може да бъде източник на дълбоко разочарование. За да се предотврати това, работата, която се извършва, сама по себе си трябва да се разглежда като източник на удоволствие, а вероятно комплиментите като допълнителен източник на положително. 

Истински, а не измислени проблеми могат да посетят Водолея през третото десетилетие на юни. Проблемите са най-вероятно в сферата на живота, която ще бъде на червено, където има поне една грешка, направена в миналото или недовършен бизнес. Най-вероятно всичко ще започне с някакъв вид физическо заболяване и тогава сферата на бизнес интересите ще се почувства в този момент, който изисква постоянно и премерено прилагане на сила. Най-общо казано, законът за запазване на енергията в живота на Водолея ще влезе в сила, те постепенно ще започнат да се връщат от периода на вдъхновено творчество, който с цялата си привлекателност, все още ще бъде краен, към хода на живота, който ни е познат със своите грижи и постоянни рутинни дела. 

12. През юни ще дойде прекрасно време за онези представители на зодия Риби, които доскоро страдаха от неразбиране и невъзможност за самореализация. През този първи месец на лятото ще успеете във всичко: от ясен и изключително адекватен словесен израз на идеи и мисли до великолепни ръчно изработени продукти. Първият летен месец ще бъде период на творчески пробив за онези представители на зодия Риби, чиито професионални дейности са свързани с предаването на идеи и информация чрез писане или говорене – журналисти, писатели, учители могат да разчитат на успех. Представителите на вашата зодия, които не са толкова силно зависими от професионална дейност от вербална комуникация, също ще могат да се възползват от възможностите, които се откриха,ако насочат усилията си към сферата на обществения интерес. По това време Рибите могат да действат като убедителен представител на публична група, когато разговарят с работодател или държавни служители, да изнесат брилянтна реч, както директно пред публика на живо, така и с помощта на медиите. Всеки опит за предаване на каквато и да е информация на голям брой хора ще бъде успешен. 

В областта на междуличностните контакти Рибите могат да разчитат и на положителни аспекти. Брачните отношения от този период ще се окажат особено хармонични, тъй като представителите на вашата зодия ще могат лесно да убедят своята половинка във всичко и дори ако се окажат грешни или нечестни, това няма да развали отношенията в бъдещето. Самотните Риби през този период ще могат да направят много полезни и приятелски връзки и почти сигурно ще срещнат някой, който ще стане повече от приятел. За много от вас този период от годината, времето, когато се решава съдбата, за някои предстоящите промени могат да се изразят в брак, а за някой – в благоприятни промени в кариерата, но всичко това ще се случи малко по-късно, но началото ще бъде положено през юни. 

loading...