Арне Слот отказа на Тотнъм и се споразумя за нов договор с Фейенорд

0
79

Арне Слот, който в последните дни бе определян като фаворит за мениджърския пост в Тотнъм, не само няма да поеме лондонския клуб, но ще обвърже бъдещето си с Фейенорд. Вчера нидерландецът имаше среща с ръководството на актуалния шампион в Ередизиви. Твърдеше се, че на нея Слот и неговият агент Рафаела Пимента ще договорят условията, при които 44-годишният специалист ще се раздели с настоящия си клуб. Оказа се обаче, че на тази среща двете страни всъщност са се разбрали за това треньорът да подпише нов договор с Фейенорд, което официално ще бъде обявено до дни.

„Чух доста слухове за интереса на други клубове към мен. Въпреки че съм благодарен за него, моето желание е да остана във Фейенорд и да продължа да работя на основата на това, което създадохме през изминалия сезон. На вчерашната среща не е имало никакви трансферни разговори. Тя беше посветена само на удължаването на договора ми. Всички разговори с клуба винаги са били само по тази тема. Очаквам с нетърпения следващия сезон с Фейенорд“, заяви самият Слот.

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Източник