Ангел Джамбазки ексклузивно пред БЛИЦ за ужаса в Харманли: Тези “примати” трябва незабавно да бъдат изхвърлени през гр

0
801
Ситуацията в Харманли действително е много опасна, в момента мигрантите от лагера опитват да атакуват и да изместят постовете на жандармерията. Това разкри пред БЛИЦ зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки, който поддържа контакт с хора на място пред лагера. “Тези примати трябва незабавно да бъдат изхвърлени през границата. Трябва да спрем да бъдем толерантни. Затова трябва да се закрият лагерите”, коментира още Джамбазки.

“Надявам се силите на реда да смажат този процес и виновните да бъдат съдени. Мисля, че когато затвориш 3000 души млади мъже и ги наречеш “майки с деца”, трябва да очакваш, че това ще се случи. Тези хора са дошли на война”, убеден е зам.-председателят на ВМРО.

По-рано той написа изключително емоционално послание във Фейсбук по повод размириците в бежанския лагер в Харманли:

” Аз съм жандармерия, аз съм полиция, аз съм пожарна, аз съм всеки българин в Харманли.

Те са тук за война. Те са тук за да ни нападат. И го правят. Предупредихме, че това ще се случи, но това вече няма значение. Случи се.

Не забравяйте да благодарите за това нашествие на гнусните лицемери, на двуличните псевдо-либерали. Не забравяйте Хелзинкския комитет, “Приятелите на бежанците”, цялата грантаджийска паплач. Но на тях ще им търсим сметката после.

Заслужават да ги съберем заедно и да ги набутаме в лагера, за да им се “порадват” техните любимци и питомци. Според племенните си традиции и културните си особености.

Настоявам този бунт да бъде смазан, настоявам този лагер и всички останали да бъдат незабавно закрити, а брадатите ислямисти да бъдат незабавно изхвърлени през границата.

Няма да допуснем български полицаи, жандармеристи, пожарникари, граждани да бъдат нападани, бити, замеряни от примати.

Досега ми се обадиха десетки гневни българи, готови на самозащита. Предполагам, че ще стават все повече. Тази свинщина и произвол не могат и няма да бъдат търпени повече.

Това е нашата земя, нашето Отечество и ние ще го браним.
Идваме!”
http://www.blitz.bg