Експертите смятат, че има връзка между характера на човек и силата на напитката, която предпочита. Астролозите смятат, че има връзка между характера на човек и силата на напитката, която той предпочита. В края на краищата всяка напитка има свои собствени характеристики, пише astrologics.ru .

Овен – Абсент

Мек, страстен, влюбен и приключенски настроен. За него е характерно да прави луди неща, защото целият му живот е с една фина горчивина, която го откроява от тълпата. Може би затова за “абсента” е трудно да избере партньор, но “ликьорите” са най-подходящи за него.

Телец – Алкохол

Мек и мистериозен. Всеки от “ликьорите” е уникален. Имат мистериозен характер и много фина интуиция, постоянно са в търсене, настроението им е пълно с контрасти. Като второ полувреме те предпочитат очарователната “грапа”.

Близнаци – Уиски

Прост, елегантен и честен. Чарът му е в силната му енергия. Прямостта и изразеното чувство за справедливост му позволяват да постигне висока позиция в обществото. Прекрасен съюз на “уиски” се получава с “ром”.

Рак – Саке

Мистична, летлива и безкористна напитка. Обикновено с неговото външно спокойствие вътре в тези хора бушува цял вулкан от страст или душевни мъки. Той е способен на саможертва, има подчертана индивидуалност. “Саке” тайно е влюбен във “водката”, но предпочита “виното”.

Лъв – водка

Консервативен и упорит, педантичен и невероятно умен. Желанието винаги да прави всичко по свой начин, ефективността и невероятното търпение му позволяват винаги да постига целите си. Следва традициите, а също така обожава уважението и стабилността. Изпитване на нежни чувства към “шампанско”.

Дева – Ром

Силен и темпераментен – това е побойник в добрия смисъл на думата. Винаги готов да се шегува и да се смее от сърце. Най-добрият чифт за него ще бъде “абсент”.

Везни – Грапа

Очарователен и противоречив. Сред хората “grappa” – много креативни хора, така че често периодите на изпълнение се заменят с пристъпи на неувереност. Идеалната комбинация ще бъде с “grappa” с “cognac”.

Скорпион – шампанско

Игриви и своенравни, бодливи и иронични, привързани и капризни. „Шампанското“ е невъзможно да не го обичаш и да му се възхищаваш. Отбелязва се, че той има ясен ум и вродено чувство за хармония, дипломатичност и стил. Комбинира се само със себе си или с “вино”.

Стрелец – Джин

Спокоен, добродушен и противоречив. Някъде дълбоко в себе си той е склонен към риск и приключения, но чувството за дълг и хармония отвътре не му позволяват да отиде отвъд. В това той е подобен на “коняк”, но не трябва да ги комбинирате.

Козирог – Коняк

Благороден, аристократичен и могъщ. Той има огромен запас от вътрешна сила. И всички около него го усещат. “Коняците” предпочитат да се придържат към традициите, обожават лукса. Напитка, която е по-добре да не се смесва изобщо, освен може би с благородната грапа.

Водолей – Калвадос

Силен и универсален. Той е истински романтик по душа. Той обаче не се отваря веднага и не за всеки. “Калвадос” са постоянни и консервативни, обичат комфорта и уюта. Комбинира се с “вино” и “грапа”, като не се препоръчва смесването им с “абсент”.

Риби – Вино

Уязвими и мечтателни, забавни и тъжни, здравомислещи и романтични, решителни и предпазливи… Тези хора са разнообразни като вина. Те обаче имат и едно общо нещо: колкото повече остаряват, толкова по-приятно е общуването с тях. “Вино” се комбинира с “шампанско”, а също така върви добре с “водка”.