Какво ни очаква в Албена през лято 2020

 

Бяхме много щастливи да ви съобщим, че любимото ваканционно селище Албена съвсем скоро отвори за разходки, а цената за паркинг е само 5 лв.

Тук вие и вашето семейство ще се чувствате спокойни и в безопасност, защото още от входа, автомобилът на всеки влизащ, ще бъде дезинфекциран, а температурата измерена.

Ще може да се разходите по изрядно почистени и приветливи криволичещи между любимите хотели улици, а вашето дете да кара колело, скейтборд или ролери, без притеснение за трафик или неравности, за които вие като родители непрестанно да се оглеждате с притеснение.

Защо не и разходка в Националния резерват Балтата, между красивите и гъсто разположени дървета, докато погледа ви запечатва красивите цветове на цъфналите пролетни цветя. Разходка, която да завърши с откриваща се невероятно морска панорама и най-красивия, чист, равен и голям плаж на Черноморието!

Какво по-хубаво, след тези приятни моменти да си похапнете вкусно във вече отворената външна част на ресторант Tex Mex Beergarden. Обяд или вечеря с изпълнени всички мерки, за да се чувствате безопасно и спокойно – раздалечени маси, индивидуални пакети с прибори за всеки.

Любителите на тениса сред вас, пък биха могли да направят една страхотна тренировка на вече отворените тенис кортове в комплекса. Не само това, но и  в събота на 16.05 от 10ч. ще бъдат организирани тренировки за деца и възрастни. Като част от тренировките, ще бъде направена и демонстрация как да играем тенис и да спазим всички правила за безопасност!

  • На 19.06. ще отворят и любимите Ралица СупериорВили Магнолия.
  • Също на 19.06. невероятният аква парк Аквамания отново ще посреща за забавления и хубави емоции.
  • Отново на 19.06ресторант Рай ви приканва за напитки през уикендите на плажа на Албена.
  • От 15.06. ще отвори врати и Maritim Hotel Paradise Blue Albena 5*
  • С огромно вълнение ви съобщаваме и че хотелски комплекс Калиакра – Калиакра Бийч 4* и Калиакра Маре 4*, ще посрещнат първите си гости от 29.05.
  • В събота на 16.05 от 10ч. ще бъдат организирани тренировки за деца и възрастни.
  • От 12.05 ресторант Tex Mex Beergarden, е на ваше разположение с интернационални кулинарни предложения.
  • От 12.05 за всички любители на спорта, работят централните тенис кортове в комплекса.

 

 

loading...