СВЕТСКА КЛЮКА – 18-20.01.2019

0
2107

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на една прекрасна дама, благодарение на която Добрич и неговите гласове се прославиха в България и по света – Милена Пеева, преподавател по вокално пеене в СОУ “Св. Климент Охридски», един талантлив музикант и добър човек. Затова днес с обич й желаем да е здрава, да продължи да развива таланта, да бъде все такава – мила, всеотдайна, сладкограсна и добра!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с имена Атанас, Атанаска, Танас, Насо, Hася. Нека да са здрави, нека животът им бъде пълен със светлина и добри дела и нека техният светец – св. Атанас закриля добрите им помисли и начинания!

РОЖДЕНИК утре е собственикът на книжарница „Марина“ Йордан Йорданов. Нека е здрав, той и цялото му семейство, нека му върви в бизнеса, нека продължи да бъде отзивчив и нека всичките му добри начинания с увенчават с успех!

ЕДНА ПРЕКРАСНА МЛАДА ДАМА празнува в неделя рожден ден – Емилия Йонкова. Всички от НДТ целуваме Еми, която си е наше дете и й желаем от сърце да е здрава, работата й в сферата на туризма да й носи радост и удовлетворение, чудесното й семейство – Ники и слънчицата в техния живот – малките Любчо и Рая, да я радват и да й дават безброй поводи да бъде щастлива и усмихната!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК от сърце казваме днес на една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“ – Ваня Янкова. За здраве и за много успехи във всичките й начинания са нашите най-искрени пожелания. Нека има много поводи за радост и усмивка и много добри приятели!

ИМЕН ДЕН в неделя празнуват хората с имена Евтим и Евтимий. Нека са здрави, нека са щастливи, нека им върви във всичко добро, с което се заемат!