Снимката е илюстративна: Зверски сблъсък е станал днес /9.10.2014/ следобед край димитровградското село Горски извор на изхода към Пловдив. Челният удар е смачкал колата до неузнаваемост и цялата заедно със шофьора вътре е изгоряла. Според очевидци, виновен е лекият автомобил, който се блъснал в ТИР с висока скорост.

ПРЕДИ 10 ГОДИНИ НА 22.03.2009 Г.

41-ГОДИШЕН АНГЛИЧАНИН ЗАГИНА В КАТАСТРОФА В ДОБРИЧКО ПО ПЪТЯ ВЛАДИМИРОВО-БЕНКОВСКИ

На 21 март 2009 г., около  в 12.45 ч., във Второ РУ на МВР  Добрич е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя с.Владимирово-с.Бенковски. На място е изпратена дежурно-следствена оперативна група, която е установила, че на около 1 км. след с. Владимирово в крайпътно дърво се е блъснал лек автомобил мицубиши. В резултат на катастрофата е починал на място 41-годишния английски гражданин  Р.Н. -водач на автомобила.

ФРАНЦИЯ ОБВИНИ И ТРЕТИ БЪЛГАРИН ЗА СЛУЧАЯ „БОРИЛСКИ”

Съдебен процес срещу трима обвиняеми, а не срещу двама, както е в България, започва във Франция по случая „Борилски”, това заяви в специално интервю за предаването „Пропаганда” на Дарик адвокат Ерик Морейн. Той защитава майката на убития през 2000 година в Париж български студент Мартин Борилски.

Подведен под съдебна отговорност за съучастие в убийство е Веселин Димитров. С неговия паспорт веднага след драмата един от двамата обвинени в убийството на Борилски Стоян Стоичков успява да избяга от Франция.

След като един френски висш следовател в продължение на три години разследва случая „Борилски” и след две посещения в България, реши да даде на френския съд тримата заподозрени за убийството на Мартин Борилски.

ФИЛИПИНКИ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА НА НАШИ БОГАТАШИ

Филипински детегледачки са предпочитани от българските новобогаташи, твърдят агенции за наемане на персонал. 350 евро на месец, храна и спане е цената. Това било малко по-скъпо от българска слугиня, но вносните идвали гарантирано поне за година и знаели английски и испански, съобщава вестник“24 часа“, цитиран от БГНЕС.Нашенките често се отказвали, изпивали пиенето на стопаните и създавали други проблеми. Филипинките били послушни като роби, но пък трудно се узаконявал престоят им у нас.

Южноазиатките са най-желаните помощнички, защото във Филипините има много училища и колежи, които ги подготвят да бъдат перфектни. Младите момичета учат между 3 и 5 години. Опознават и грижите за новородените – как се слага памперс, кога се дава мляко. Екзотичните красавици са най-желани през последните години.

НДТ – 22 март 2009 г.

МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕ ОЩЕ ТУК

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8.  България – Китай 中国-保加利
  1. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

 

Коментирай