На 5 септември, около 16:10 часа по път II-29, на разклона за с. Пленимир, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед, без регистрационни табели, управляван от неправоспосбен 43-годишен мъж от град Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,15 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

На 5 септември, около 22:30 часа в района на кръговото кръстовище за кв. „Рилци” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с немска регистрация, управляван от неправоспособен 47-годишен мъж от с. Карапелит, обл. Добрич. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 септември, около 11:00 часа при СПО по бул. „Русия” в град Добрич в момент на разпространение на наркотични вещества, аметафмин с тегло 1 грам са задържани двама мъже на 31- години, известни на МВР, и двамата от град Добрич. При последвалите ОИМ и ПСД в обитаваното от тях жилище и гаражно помещение са установени 10 грама суха тревна маса, реагираща на канабис, електронна везна и други вещи. Задържани за 24 часа. Работата по установяване и документиране на престъпната им дейност продължава.

На 5 септември, около 10:10 часа е получено съобщение за извършена кражба на територията на с. Оброчище, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в помещение й е извършил кражба на моторен тример и косачка за трева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 6 септември, около 11:25 часа е получено съобщение за извършена кражба на ръчни инструменти, аудио плейър и алуминиева стълба от зърнокомбайн, паркиран на територията на с. Преселенци. При огледа са установени и срязване на сноп кабели и хидравличен маркуч на машината. По случая е образувано досъдебно производство.

На 6 септември, около 16:50 часа е получено съобщение за извършена кражба на сума пари и ръчен часовник от чанти поставени в количка за голф на комплекс, находящ се в района на град Каварна. По случая е образувано досъдебно производство.

На 6 септември, около 23:35 часа по ул. „Георги Кирков” в град Добрич е извършена проверка на 20-годишен мъж от с. Стефаново, обл. Добрич. В ода на проверката е установена ръчно свита цигара със суха тревна маса, реагираща на канабис с тегло 0,40 грама. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 7 септември, около 12:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от къща находяща се в с. Оброчище обл. Добрич.  Установено е, че чрез взлом на вратопрозорец, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на 4 броя домакински уреда, косачка за трева и оборудване за баня. По случая е образувано досъдебно производство.

На 7 септември, около 17:00 часа в с. Орляк, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с разградска регистрация, управляван от неправоспособен 51-годишен мъж от град Исперих. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,43 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 7 септември, около 14:10 часа в момент на кражба на 262 кг. орехи са установени и задържани 42-годишен мъж с. Крушари, обл. Добрич и 47-годишен мъж от с. Загорци, обл. Добрич.. Кражбата е извършена от дървета, собственост на Община Каварна по пътя между селата  Иречек и Видно. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 8 септември са получено четири съобщение за кражби на мобилни телефони, сума пари, ръчни часовници, златни накити и маратонки от хотелски стаи на територията на к.к. Албена. По случаите са образувани досъдебни производства.

На 8 септември, около 16:40 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с чужда регистрация, управляван от 20-годишен мъж, известен на МВР. В хода на проверката е установено, че поставените регистрационни табели на МПС са издадени за друг автомобил. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е неправоспособен. Задържан за 24 часа. По двата случая са образувани досъдебни производства.

На 9 септември, около 00:15 часа по пътя от с. Кранево посока к.к. Албена е спрян за проверка лек автомобил „Форд” с варненска регистрация, управляван от 44-годишен мъж от град Суворово. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,46 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  5. БЪЛГАРИТЕ

FISHING GIRLS

  1. РИБОЛОВ
  2. ГЮВЕЧ
  3. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  4. България – Китай 中国保加利
  5. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  6. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  8. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА