ЩЕ РЕМОНТИРАТ ВСИЧКИ СТАИ В ОТДЕЛЕНИЕТО ПО ПЕДИАТРИЯ

0
893

Всички стаи в Отделението по педиатрия /бившето Детско отделение/ на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич ще бъдат ремонтирани. Това съобщи изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Трифон Йорданов.

Той допълни, че в момента служители на болницата освежават отделението по хемодиализа. След като приключи ремонтът там, те ще бъдат насочени към стаите в Отделението по педиатрия.
Преди време имаше сигнал за състоянието на стаите в Отделението по педиатрия. Публикуваните във фейсбук кадри са показвали резултата от теч в санитарния възел на една от стаите, обясни д-р Йорданов. Взети са нужните мерки и течът е бил отстранен.
Две стаи в отделението вече са напълно ремонтирани с помощта на дарители и собствени средства на болницата. Предвижда се след нова година всички стаи да бъдат модернизирани  и реконструирани, обясни д-р Йорданов.
„За съжаление, срещаме и много негативизъм по отношение на пациентите, които постъпват в детско отделение, особено от малцинствата, които не пазят и рушат имуществото”, посочи изпълнителният директор.
НДТ