Тези дни, когато новият британски премиер Борис Джонсън прави своите политически, Цветелина Янева е на  посещение в Лондон. От снимките, които тя публикува в социалните медии, ясно се вижда, че в британската столица е била посрещната от своята колежка Риана и не е пропуснала следобедния чай с кралица Елизабет II. Всичко това се случва не къде да е, а в прославения музей на восъчните фигури “Мадам Тюсо”.

“И к`во вика за Брекзит, Кралицата?”, побърза да попита дуетният партньор на Цветелина Янева в хита “4 червени луни”, 100 Кила, а феновете й също не останаха равнодушни с въпроси от рода: “С чай ли те черпи Елизабет II?”

Лятото провокира у звездата на телевизия “Планета” желанието за разходки на открито и опознаване на някои нови кътчета в Лондон, затова я виждаме в Кралската ботаническа градина и зоопарка, както и в любимата й сладкарница на Пеги Поршън. А когато си в района на Белгравия и Кенсингтън, не може да не отскочиш до Хародс, за да свериш модния си часовник. Това направи и фолк дивата.

Коментарите на меломаните за фотосите, които тя публикува, са красноречиви: “Принцеса, кукла, красива, прекрасна, сладка и още – хубавица, Барби, уникална си, Цвети!”