ОВЕН – Много от вас ще се чувстват удовлетворени от делата си в професионален и личен план, макар, че са възможни и затруднения в постигане на целите.
ТЕЛЕЦ – Ще има проявления, от които ще разберете за истинските чувства на партньора си, и ако това не ви удовлетворява, потърсете причините и в себе си.
БЛИЗНАЦИ – Със сериозни аргументи ще се противопоставите, ако нечии решения противоречат на вижданията ви, дори и с риск да предизвикате недоволството на ответната страна.

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

РАК – Пазете се от простуди. Общуването с близки хора ще ви носи отмора и радост, стига да не повишавате тон и не проявявате злоба и агресия, които водят до падение.
ЛЪВ – Не пренебрегвайте онези, които търсят близостта ви, за да не се лишите от лоялни партньори и споделени моменти. Пазете се да не повишавате тон и бъдете търпеливи, за да не изгубите от силата на момента.
ДЕВА – Чужди сте на застоя и като проявление на това ще разнообразите деня си с по-голяма физическа активност, укрепвайки здравето и психиката ви.

Какво е казал Господ на всяка зодия?

ВЕЗНИ – Уважавайте желанието и на другите да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им, като не настоявате на своето.
СКОРПИОН – Работете и за разкриване на творческите си способности, ще бъдете оценени. Не пренебрегвайте близките си. Бъдете приветливи и спокойни, топлата атмосфера на дома е от значение за всички ви и безспорно ще се отрази добре и на вас.
СТРЕЛЕЦ – Денят се свързва със справедливостта и духовното пречистване, което по свой начин ще въздейства върху вас, правейки ви малко сантиментални, емоционални и по-интуитивни.

Какви са предпочитанията ви в леглото според зодията?

КОЗИРОГ – В отношенията с близките си не отхвърляйте молбите им, заемайте се с всичко, което ви помолят и ще се справите. Великодушието ви ще се оцени по начин, от който ще останете удовлетворени.
ВОДОЛЕЙ – Направете днешния си избор в полза на справедливостта и спокойствието, ще останете изненадани, че и това е възможно, без да изпадате в криза на духа.
РИБИ – Чувствайки се в особено състояние на духа и с творчески ентусиазъм, ще изразите доброто в себе си, насърчавайки към подобна изява и околните.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА