Днес, 30 януари, нарастващата Луна в знака на Близнаци отваря благоприятен период за малки пътувания и кратки пътувания в името на впечатленията и промяна на обстановката. Продуктивни ще бъдат нещата свързани с получаване и обмен на информация, преговори и планиране на партньорски бизнес. Време е да определите целите, начините за постигането им и да се подготвите за активна работа. Научете се да създавате собствено настроение. Положителната нагласа е половината от вашия успех. Освен това звездите сега помагат на хората да се борят с меланхолията, депресията и упадъчните мисли.

♈ Овен

Не беше възможно да започнете нов живот през новат година. Това не е изненадващо, защото вие самите не сте се променили. Перестройката винаги трябва да започне от себе си. Признайте си, вие сами чувствате, че определени модели се повтарят, сякаш сте заклещени в цикъл. На първо място, вземете почивка от умствената гимнастика. Добър начин да направите това е да изключите главата си и да обърнете внимание на тялото си. Активност, лечебна дейност и свобода! Така че, облечете спортните панталони и танцувайте на любимите си мелодии. Все едно никой не гледа! Ако имате нужда от самодисциплина, върнете се към постелката за йога. Що се отнася до отговорите, които търсите, те сами намират бистра глава.

Космически съвет: Понякога просто трябва да танцувате на любимата си музика.

♉ Телец

Искате да промените много, но засега не е възможно, чувствате се като катерица в колело. Не се отчайвайте, трудните моменти на криза по време на трансформация са нормални. Вие не сте сами в това. И това не означава, че не можете да направите нищо. Не забравяйте, че бяхте изпратени тук, за да създадете собствената си съдба, а не да следвате предварително определен сценарий. Така че, преоценете и преразгледайте онези моменти от живота, които не изглеждат съвсем правилни. Правейки това, можете да поставите основата за нов живот. Усещането за дискомфорт е най-добрият маркер, по който ще определите зоните на усилие.

Космически съвет: трезвата оценка на действията и решенията е първият камък в основата на новия живот.

♊ Близнаци

Близнаци, сега просто трябва да се забавлявате! Дойде периодът, в който трябва да се освободите от стереотипите, „правилните“ модели на поведение – всякакви модели, които са чужди на душата ви. Станете по-шумни и по-странни всеки ден, правете каквото искате! Единственото нещо, което не дължите на никого, е обяснение за вашите житейски избори. Никой няма право да прави този избор вместо вас. Вие разбивате стереотипите и предизвиквате самата идея за „нормално“. Що се отнася до табуто, то не е нищо повече от дума от четири букви. Запомнете само едно нещо: вашата свобода свършва там, където започва свободата на друг човек.

Космически съвет: Тайната на вашия успех е безкомпромисна дързост – вземете своята!

♋ Рак

Не става въпрос за тези фантастични награди, отличия, продажби или класации в социалните медии. Става въпрос за това как се чувствате за всичко, което сте постигнали през последните няколко години. Така че спрете и отделете малко време, за да признаете както провалите, така и победите си. Мислено се потупайте по гърба и си кажете думите, които заслужавате. Вашата най-голяма сила е способността ви да се справяте с многобройните предизвикателства на живота, без да им позволявате да надделеят над вас. Така че не губете вяра и стремежи.

Космически съвет: Не позволявайте на никого да ви обезценява. И за себе си също.

♌ Лъв

Идва момент в пътуването ви, когато можете да продължите да следвате остарял сценарий или да промените нещата. Първо малко, а после радикално. Просто всеки трябва да бъде себе си. В противен случай хармонията в душата се срива пред очите ни. Вие сте дошли на този свят, за да станете най-ярката и смела версия на себе си. Ако вашата представа за „нормално“ е различна от тази на обществото, може би това общество не е подходящо за вас? Не е ваша работа да се чувствате удобно на всички. Да, и още нещо! Ако преследването на това, което кара душата ви да пее, означава поемане на финансов риск, не се страхувайте. Поемете риск, за да не съжалявате по-късно.

Космически съвет: Вашата норма може да се различава от нормата на обществото и това също е норма.

♍ Дева

Предстои ви семейна драма. За тези, които живеят далеч от семействата си, проблемите със съквартирантите могат да възникнат неочаквано. Направете си услуга и не оставяйте ценности на видно място, не се хвалете и не провокирайте хитри хора и измамници. Във взаимоотношенията ви с другите, включително със съседите, единственият начин да намерите трайно решение е да говорите за нещата, които ви карат да се чувствате неудобно. Не се колебайте да изисквате взаимно уважение, не живейте в условия, които са неприемливи за вас. Не трябва да бъде.

Космически съвет: Започнете трудни разговори за неща, които ви карат да се чувствате неудобно.

♎ Везни

Вече нямате време да размишлявате върху отдавна минали събития. Можеш ли да промениш нещо? Може би. Може би не. Сега това не е от основно значение. Това само ви кара да губите време. Приемете го като факт, че сте там, където трябва да бъдете и всяко преживяване ви е научило на ценен житейски урок. Отрицателните събития и преживявания са ви помогнали да поставите ясни граници и намерения – ще използвате това разумно в бъдеще. Звездите разкриват пред вас много нови възможности, не ги пропускайте, ровейки се в сандъка на миналото.

Космически съвет: само напред, без да гледате назад – можете всичко!

♏ Скорпион

Вие сте приоритет за любимия човек? Там ли е, когато имате нужда от него? Или той идва, когато му е удобно? Колко пъти сте се хващали да се поддавате, да прекрачвате себе си, да се страхувате от конфликт или самота? Време е да спрете да разчитате неправилно знаците. Време е да спрете да минимизирате нуждите си, защото в противен случай можете просто да се загубите. Изборът във ваша полза може да наруши баланса, но това е нормално, напълно естествено. Ако ти сам не се спасиш, никой няма да го направи.

Космически съвет: Време е да изберете себе си. Кой друг ще се грижи за теб?

♐ Стрелец

Яснотата е вашата награда за този ретрограден сезон. Разбирате какво си струва вашето време и енергия и сте готови да работите върху това. Не забравяйте, че имате цялата космическа подкрепа, от която се нуждаете, за да задвижите колесницата на живота в посока на растеж! Вашият фен отбор  е целият свят, всяка клетка от него. Правете всяка стъпка с тази мисъл и реалността ще блести с нови цветове. Когато става дума за сърдечни неща, кажете истината. Метенето на прах под килима е лошо решение.

Космически съвет: Цялата Вселена те подкрепя, сбъдвай мечтите си!

♑ Козирог

Те ви предлагат сигурно място, далеч от хаоса и суматохата на външния свят, мислейки за вашето добро в най-трудните моменти от собствения си живот. Тези хора, вашите близки, заслужават голяма благодарност. Всички дребни проблеми изглеждат като прах в сравнение с най-големия дар да имаш такива ходатаи наблизо. Вселената ви моли да държите сърцето си отворено и да изразявате това, което наистина чувствате. Бъдете честни и открити. Уязвимостта не е слабост.

Космически съвет: Каква радост е да си с някой, който те вижда и чува. Радвай се!

♒ Водолей

Вярно е, че някои неща в живота ни са предопределени. Но това не означава, че сме изпратени на този свят без шанс за повече. Това не означава, че ние сме просто зрители в голямата схема на нещата. Водолей, ти си Вселената в движение. Вие сте в състояние да поемете юздите на властта в свои ръце и да преодолеете обстоятелствата. Дойде времето. Направете квантов скок към растеж. В същото време оставете въпросите „как“ и „защо“ на Вселената. Вие сте в безопасност, вие сте защитени и се движите към вашата свещена цел.

Космически съвет: Вземете обратно юздите на живота си. Вие отговаряте.

♊ Риби

Звездите молят Рибите да се погрижат за тяхното здраве и благополучие. Но да изваеш идеалното си тяло, да го трансформираш и укрепиш не означава да го накажеш. Поддържайте баланс, всяка стъпка към по-добра форма трябва да носи радост и удоволствие, а не болка и страдание. Време е да върнете радостта и игривостта в уравнението на живота си. Време е да се забавлявате много, докато пътувате до желаната дестинация. Може би просто смяната на фитнес залата с танцова група ще запали искрата на вълнението вътре!

Космически съвет: добавете игривост към живота и работата си, прогонете скуката.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА