ОВЕН – Ще се стремите към по-добри условия за работа и бизнес, независимо, че ще срещате трудности. В търсене на по-добрите решения ще бъдете настоятелни, без да стигате до крайности.

ТЕЛЕЦ – Ще следвате програмата си, избягвайки възможните затруднения, доколкото това е по силите ви. Наред с това ще насърчавате към сътрудничество хора, които ви допадат.

БЛИЗНАЦИ – Критериите ви за професионализъм и приятелство са високи, за това често срещате разочарования, но имате и своите добри попадения. Ще се погрижите за гардероба и прическата си.

РАК – Ще се възползвате от променливите условия около вас и ще акцентирате вниманието върху приоритетите си. В личния ви живот също ще настъпи оживление, ще вземете решение за  бъдещето ви.

ЛЪВ – Интересът към вас расте, вероятно, защото и сами го искате. По-важно е, че ще привеждате в действие намеренията си, които за някои са свързани с придобиване на власт, привилегии и други придобивки.

ДЕВА – Ще се отнесете с разбиране към нечии проблем и това ще ви сближи. В подкрепа на своя задача ще срещнете готовност за сътрудничество и ще се възползвате. Мечтата за едно пътуване не е неосъществима.

ВЕЗНИ – В живота ви ще се появи нов човек, който с присъствието си ще внася настроение и добри очаквания у вас. Това ще ви импулсира да се развивате и постигате повече. Пътуванията ще са най-често служебни.

СКОРПИОН – Въпрос, свързан с пряката ви работа ще наложи да разширите познанията си по него и това ще ви срещне с подходящите за целта хора. В тази връзка е възможно да възникне сътрудничество.

СТРЕЛЕЦ – За себе си ще търсите спокойствие и хора, с които да споделите вълненията си. Те са около вас, но стреса на ежедневието ги кара по-често да се затварят в себе си, което ви тежи.

КОЗИРОГ – Потърсете мнението на партньора си и не го пренебрегвайте, вземайки сами решения за общи дела. Любовта ви дава сили и настроение, които има изцяло с кого да споделите.

ВОДОЛЕЙ – Във връзка с делови въпроси ще имате срещи с влиятелни хора и от поведението ви ще зависят решенията им. На готовността ви да съветвате и коригирате няма да се погледне еднозначно днес.

РИБИ – За бизнес-делата си или по други причини се нуждаете от средства, които очевидно ви липсват. Можете да потърсите сътрудничеството на хора, с които имате изградени коректни взаимоотношения.

Billy Ocean – Carribean Queen { Remastered HQ audio 2018, Victoria Secret Models }

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  11. РИБОЛОВ
  12. ГЮВЕЧ
  13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  14. България – Китай 中国保加利
  15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  16. В PINTEREST

  • Neesy Rizzo
  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
  2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА