Това е най-добрият период да отхвърлите съмненията и да започнете да реализирате най-смелите планове. Ако сте разстроени, съберете сили – има решение, остава само да го намерите.

♈ Овен

Всички сме имали възходи и падения, всички преживяхме раздяла и горчивина по един или друг начин. Но не правете прибързани заключения за съдбата си и не поглеждайте назад през цялото време. Трябва да сте по-отворени. Не забравяйте, че всяка сутрин имате празно платно пред себе си и само вие решавате какво ще се появи на него до вечерта.

Космически съвет: Живейте всеки ден, пренебрегвайки минали грешки.

♉ Телец

Ако можехте да изброите всичко, от което се страхувате, откъде бихте започнали? Днес отхвърлете всички задръжки и седнете с болезнени съмнения в главата си. Запишете ги на хартия и след това използвайте пламък на свещ, за да изпратите тези страхове в космоса. Ако предпочитате по-практичен подход, запишете историята на произхода на страховете и фобиите. Това е първата стъпка по пътя към изцелението.

Космически съвет: запалете страховете си!

♊ Близнаци

Дългоочакваната оферта може да пристигне скоро, Близнаци. Още повече, че вече може да е наблизо! Факт е, че определени възможности са ни достъпни само за ограничен период от време. Звездите показват, че имате шанс да сбъднете мечтата си. Плодовете на вашия труд са узрели достатъчно дълго – сезонът на реколтата дойде.

Космически съвет: Време е за прибиране на реколтата, дръжте очите си отворени.

♋ Рак

Всички имаме вътрешен компас, който ни помага да разберем какво правим правилно и какво не. Така че внимавайте как се чувствате Рак. Вземете решения днес въз основа на вашия вътрешен глас и интуиция.

Космически съвет: Вземете решение въз основа на вашата интуиция.

♌ Лъв

Знакът на истинската мъдрост е да знаеш кога да търсиш съвета на другите и кога да слушаш себе си. Ако разчитате твърде много на едното или на другото, балансът се нарушава. Сега трябва да направите избор. Звездите също ви насърчават да изрежете от живота си това, от което вече не се нуждаете. Така че можете да направите място за нов.

Космически съвет: Намерете баланс между това да слушате другите и да правите нещата по свой собствен начин.

♍ Дева

Точно както планетите се въртят около слънцето и луната преминава през своите фази, животът ви се състои от цикли. Лесно е да се почувстваш като потънала в примка, Дева. Днес обаче звездите ви напомнят, че вече не сте същият човек, който бяхте преди. Научихте се от собствения си опит. Въпреки че ситуацията изглежда също толкова безнадеждна, вие сте се променили.

Космически съвет: Няма безнадеждни ситуации, ако търсите решения.

♎ Везни

Всеки понякога се чувства като затънал в рутина. Въпреки това можете да промените посоката на движение или настроението си по всяко време. Започнете с малко: живейте нов живот поне един ден. Кой знае, може би това ще промени целия ви живот. Не забравяйте, че вие ​​не сте мъртво листо, което се люлее на вятъра, Везни. Вие сте способен капитан на вашия кораб.

Космически съвет: Съберете се и спрете да се обезкуражавате.

♏ Скорпион

Днес може да се почувствате притиснати в ъгъла, Скорпион. Имахте заядливо предчувствие за това, така че неприятностите няма да могат да ви изненадат. Не забравяйте, че винаги имате способността да променяте обстоятелствата. Звездите ви призовават да отстоявате това, в което вярвате. Бъдете гласът на справедливостта – особено ако защитавате някого. Ключът към промяната е постоянството.

Космически съвет: Всичко ще се получи, ако сте упорити.

♐ Стрелец

Понякога ние се превръщаме в протагонисти на живота и сами решаваме съдбата си, а понякога нямаме друг избор, освен да наблюдаваме събитията отстрани и да не можем да променим нещо. Сега е такъв период. Признайте, че някои обстоятелства са по-силни от вас и спрете да се борите с тях. Вижте какво ще излезе от това. Можете да го направите с малка промяна на тактиката, Стрелци.

Космически съвет: Спрете да се борите с обстоятелства, които са по-силни от вас.

♑ Козирог

Гмурнете се в басейна с глава, счупете бухалката, направете скок на вяра – всичко това ви призовават звездите, Козирози. Може би никога няма да има по-добър момент за решителни действия. Така че вземете своя брилянтен бизнес план, сюжета на най-добрия роман или най-ярката партия и започнете да изпълнявате. Днес звездите ви призовават да запалите пламъка, който ще промени живота към по-добро.

Космически съвет: Време е да се доверите на новия си проект.

♒ Водолей

Да се ​​откажем от излишната предпазливост е най-добрият начин да успееш, Водолей. Едва ли ще дойде момент, в който разберете, че твърде дълго говорите за плюсовете и минусите, разсеете всички съмнения и сте пълни с увереност във вашето решение. Просто започнете да действате – допълнителните мисли ще изчезнат в процеса. Каква ще бъде наградата? Всичко, което си представяте, когато мечтаете за щастие.

Космически съвет: спрете да се съмнявате, започнете да действате.

♊ Риби

Откъде черпите чувството си за стабилност, Риби? Какво е истинското значение на дома за вас? Дали това е колекция от стаи, конкретен човек или любимото ви кътче за четене? Или е тишина, когато си сам със себе си? Какъвто и да е отговорът на тези въпроси, трябва да правите това, което ви кара да се чувствате в безопасност и комфорт. Възстановете силите си.

Космически съвет: Бъдете сами със себе си днес.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
  11. РИБОЛОВ
  12. ГЮВЕЧ
  13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  14. България – Китай 中国保加利
  15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  16. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
  2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА