Денят е добър за всякакви дела през първата половина и пасивна почивка следобед. Луната ще премине в знака Дева и ще забави леко всичките ни дейности в този момент. Основната астротема на събота ще бъде конфликтът между Венера и Уран. Това е изпълнено с разпадане на отношенията, увеличаване на конфликтите и загуба на пари. Тук е важно за вас и мен да не бързаме никъде, да се настроим на спокойно положително настроение, да караме колата по-внимателно и да боравим с оборудването. Между другото, оборудването може да се повреди, така че е по-добре да запазите всички важни данни, така че нищо да не се загуби.

Овен , съвет от планетите към вас – вярвайте в късмета си. Някои събития може малко да ви разочароват, но това е временно, не им придавайте голямо значение.

Телец , не харчете много, по-добре е да спрете да пазарувате. Желанието ви да обновите гардероба си или да купите нещо за дома си може да доведе до глобална покупка, някои от които по-късно ще се окажат напълно ненужни.

Близнаци , прекарвайте време с любимите си хора. Тишината и комфортът в къщата са това, което ще ви вдъхнови за нови големи постижения и ще добави вяра в себе си.

Рак , по-добре е да не влизате във финансови сделки. Ако планирате важна покупка, проверете възможността за връщане на артикула и наличието на разписка за продажба или по-скоро се занимавайте с тихия си бизнес у дома.

Лъв , може и да не забелязваш гредата в собственото си око, но прашинката в някой друг рискува сериозно да те извади от равновесие. Планетите твърдят, че това няма да донесе нищо друго освен развалено настроение. Между другото, не общувайте с хора, които не познавате добре.

Дева , това е денят, в който можете както да изненадате, така и да завладеете някого. Просто трябва да се подготвите добре за среща или среща, тогава ще бъдете в най-добрата си форма.

Везни , не трябва да се поддавате на импулси и да вземате спонтанни решения, те няма да доведат до нищо добро, но ще добавят повече проблеми. Опитайте се да предпазите близките си от подобни прояви и събота ще бъде приятна и спокойна.

Скорпион , въпреки вашата бдителност, някой може да посегне на вашите пари. Или продуктът, който искате да закупите, може да се окаже фалшив. Дръж си ушите отворени!

Стрелец , прекарвате страхотен ден с компания. Приятелите ви ще имат най-благоприятно влияние върху вас, а някои може да ви дадат гениални идеи. Общувайте много и се забавлявайте.

Козирог , най-вероятно напоследък не се разпознавате: не искате да работите по график, да правите нещо „както винаги“ и да се занимавате с рутинни задължения. Чудесен! Измислете нещо ново, тогава ще бъдете много щастливи.

Водолеят може да се наложи да се поклони на някого. Ако сте обидили човек по-рано, това е идеален ден да разрешите това и да „заровите брадвата“.

Риби , може неочаквано и въпреки почивния ден да бъдете повишени в длъжност или статус. Просто го приемете за даденост.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国–保加利亚
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

Карфичка за историята

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА