ОВЕН – Близките ви се нуждаят от вниманието ви. Можете да им помогнете по-бързо да се справят с проблемите си. Бъдете внимателни при работа с пари.

ТЕЛЕЦ – Постигане на цел, към която отдавна се стремите. Усилията в работата ви ще се възнаградят. Ще ви избавят от продължила депресия и ще ви носят сладка умора.

БЛИЗНАЦИ – Устрема ви да успеете е налице и никой не може да ви възпре. Отдавна започнати задачи ще приключат благополучно. Нямате причини за здравословни притеснения.

ЛЪВ – Нуждата от промяна ще накара някои от вас да тръгнат на път. Не пренебрегвайте грижите за здравето си. Приемайте повече течности, плодове и зеленчуци.

ДЕВА – Придобивки за много от представителите на знака. Въздържайте се и не се поддавайте на желанието си за печалба. Заслуга за успехите ви имат и близки хора.

ВЕЗНИ – Денят е благоприятен за изглаждане на недоразумения с хората около вас. Разумно е да се извините, щом сте сгрешили и да продължите ведро напред.

СКОРПИОН – Работата ще ви наложи да вземете неотложни мерки, но помислете дали не пропускате важни неща. Вслушвайте се в градивната критика, полезно е.

СТРЕЛЕЦ – На служебното място са възможни пререкания и все по-често ще се чувствате неудовлетворени. Дори ще ви занимават мисли за смяна на работата.

КОЗИРОГ – Подобряване на финансите ви по линия на вече приключил проект. Ще съдействайте на роднини да разрешат проблеми. Не мислете да им отказвате.

ВОДОЛЕЙ – Подредете приоритетите си и се започнете със спешните задачи. Не отделяйте време на дреболиите. Късметлиите ще срещнат човека, от който се нуждаят.

РИБИ – За нищо на света не пренебрегвайте собствената си преценка. Това ще се окаже важно в конфликтна ситуация. Старайте се да бъдете повече пестеливи.

РАК – Денят е подходящ за започване на нови начинания и ще ви носи сполука. Резултатите от работата ви скоро ще са налице. Предстои ви промяна в положителна насока.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  11. РИБОЛОВ
  12. ГЮВЕЧ
  13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  14. България – Китай 中国保加利
  15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  16. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ…
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА