♈ Овен

Звездите привличат вниманието ви към вашите вътрешни демони. Например ревност и самодоволство. Способността ви да ги победите ще определи успеха на планираното ви начинание. Погледнете в душата си, за да разберете какво трябва да промените. Когато влезете в бойното поле, не забравяйте, че имате необходимата подкрепа от Вселената, от която се нуждаете.

Космически съвет: Време е да се справите с вътрешните си демони.

Гъмжащ от котки плаж е топ дестинация на остров Сардиния (СНИМКИ)

♉ Телец

Колко време си виждал семейството и приятелите си, Телец? Звездите привличат вниманието ви към най-важните връзки в живота, които често забравяме да поддържаме заради светски суетене. Днес гледайте на отношенията си с любимите хора като на източник на радост. Дава ви се възможност да задълбочите тези взаимоотношения.

Космически съвет: Отделете време днес за любими хора, с които не сте се свързвали от известно време.

Сладкар направи сватбена рокля от целувки

♊ Близнаци

Близнаци, толкова често се оплаквате от съдбата, че това вече се превръща в навик. Разберете, че всеки човек има свои собствени проблеми. Може да ти е наистина трудно. Но какво ще стане, ако във вашето обкръжение има хора, които се нуждаят от подкрепа? Изместете вектора на вниманието, спрете да се занимавате с лошото.

Космически съвет: Отпуснете се и се насладете на момента.

Доказателства за съществуването на извънземни и за посещенията им на Земята са открити в Румъния

♋ Рак

Има дни, в които трябва да скочите в гъстотата на нещата, и има дни, когато е по-добре да се отдръпнете и да погледнете всичко отдалеч. Днес звездите препоръчват да играете ролята на наблюдател. В този ден трябва да запомните своите слабости и да не се поддавате на провокации. Обърнете внимание на действията на другите и запомнете: ако интуицията ви подсказва, че някой иска да ви дразни, тогава вероятно е така.

Космически съвет: Днес е по-добре да сте наблюдател, отколкото актьор.

ВИЖТЕ КОИ СА НАЙ-РАЗСЕЙВАЩИТЕ ПЕСНИ ЗА ШОФЬОРИТЕ /ВИДЕО/

♌ Лъв

Запазете драмата за по-добри времена, Лъвове! Вие сте добри в това, което правите и го знаете. Нямате нужда от други, за да потвърдят способностите ви. Не е нужно да се хвалите или, обратно, да слизате, за да получите подкрепа от другите. Просто правете своето и постигайте целите си. Да, можете да се спънете и да паднете по пътя, но шансовете за успех са много по-големи!

Космически съвет: Вие сте добри в това, което правите, така че просто продължавайте.

МИЛИОНЕР ПОСТРОИ ГРАД НА СЛЪНЦЕТО

♍ Дева

Вие сте повече от вашата професия. Вие сте многостранно същество с много различни таланти и интереси. Днес трябва да забравите за работата и да си позволите да влезете в неизследвана територия. Отделете време за учене на нови неща, напуснете зоната си на комфорт в името на саморазвитието. Няма значение какво ще бъде: курсове по програмиране, уроци по чужд език или готвене на ново ястие.

Космически съвет: Посветете един ден на саморазвитие.

КИТАЙКА НА 114 ГОДИНИ СЕ ОМЪЖИ ЗА 71-ГОДИШЕН

♎ Везни

Разочарована си, Везни. Омръзна ти да си единственият, който полива кълновете на тази любов. Искате скъпи хора веднага да дойдат при вас и да ви утешат. Но преди да им се ядосате за безразличието им, уверете се, че знаят за вашето желание. Освен това няма да попречите на увереността, че наистина сте готови за срещата. В противен случай пак няма да ви помогне.

Космически съвет: Не се извинявайте за това кой сте или как се чувствате.

ВИНЕТУ: Защо хубавите жени са по-успешни от умните?

♏ Скорпион

Скорпион, днес би било хубаво да поправите някога скъсаните връзки. Спомнете си на кого бихте могли да се доверите, с кого сте прекарали детството, младостта и най-доброто време в живота си. Тези хора бяха на по-високата страна в скръб и в радост. Пътищата се разминават и се сближават, но бъдете сигурни: нищо не ви помага да продължите напред по-бързо от силната подкрепа.

Космически съвет: Простете на тези, които са ви обидили.

BBC: Градинар от Уелс отгледа най-лютата чушка на света

♐ Стрелец

Докато се развиваме, нашите вярвания се променят заедно с нас, Стрелците. Нещата, които някога сте смятали за очевидни, може вече да не изглеждат така. Днес звездите препоръчват да се опитате да се справите с убежденията си. Може би сте усетили, че някои от тях са остарели. Промяната на вашата гледна точка не е толкова лесна, колкото изглежда. Основното нещо е да не ставате емоционални.

Космически съвет: Няма нищо лошо в това да промените мнението си.

Двама братя близнаци се оженили за две сестри близначки: Кога видите техните деца, няма да Ви се вярва

♑ Козирог

Звездите привличат вниманието ви към риска да предадете себе си, Козирог. Трябва да положите всички усилия и да използвате всяка възможност, за да останете верни на себе си. Отстояването на вашата позиция и интереси в началото ще ви изплаши и това е добре. Движете се стъпка по стъпка, от малко към голямо. Вие сте в процес на преминаване към нов цикъл.

Космически съвет: Останете верни на себе си.

Финландец забременя след смяна на пола

♒ Водолей

Всичко ли се получи както искаше? Уви, това се случва доста често. Вместо да се тревожите и безпокоите, фокусирайте се върху преживяното и научете урока. В същото време не позволявайте на новите рани да ви огорчават. Имате способността да се излекувате и да започнете отново напред. Любовта ще ви помогне да го преодолеете.

Космически съвет: Болезнените грешки ни дават най-добрите уроци.

Бобът се оказа чудотворен, вижте какво лекува!

♊ Риби

Риби, толкова отчаяно искате да докажете на другите, че заслужавате уважение, че сте напълно изтощени. Кому са нужни тези героични дела, ако изведнъж се окажете в болница? Само малцина ще съжаляват. Посветете този ден на удоволствие: четете, спете, отидете на масаж. Всичко това ще ви позволи да “рестартирате”.

Космически съвет: Трябва да направите пауза и да си починете от хората.

РИБА ВАЛЯ В МЕКСИКО