♈ ОВЕН: В момента търговията очевидно не е най-доброто занимание за вас, особено ако се интересувате от продажбата на част от имота си. Вашите лични стоки няма да се движат толкова бързо, колкото сте си мислели, така че трябва или да се разделите с тях в полза на благотворителност, или да ги задържите известно време. От другата страна на уравнението, като купувач рискувате да изслушате подвеждащи твърдения. Не приемайте, че покупната цена включва нищо, докато не видите писмено потвърждение за това.

♉ ТЕЛЕЦ: Използването на ласкателство, за да извлечете от живота това, което искате, е напълно законна практика и няма съмнение за това. Но ако го използвате твърде често, той ще загуби своята стойност. Днес трябва да прибягвате до ласкателство само в краен случай. Хората около вас вече са разработили имунитет срещу вашите цветни изражения и сладки усмивки, така че, за да ги накарате да отстъпят, ще трябва да използвате всички стрели на ласкателство, които имате само във вашия арсенал. Защо просто не се опитате да кажете моля? Може да работи много по-добре.

♊ Близнаци: Днес мислите ви са заети със скорошни промени в личния ви живот и това може да повлияе негативно на способността ви да се фокусирате върху работата. Ще трябва да се борите усилено за уменията си за концентрация. Ако е възможно, опитайте се да станете член на групата – енергията на хората около вас ще ви помогне да не загубите нишката на случващото се и няма да позволи мислите ви да бъдат отнесени в блянове. Поемете каквото можете, за да поддържате ръцете и мозъчните си клетки заети.

РАК: Вашите най-безумни идеи са толкова безразсъдни, че всъщност биха могли да работят днес, затова се опитайте да не включвате вътрешен редактор. Цензурирането на вашия принос към каузата на групата може да бъде вашият начин да защитите собствената си репутация, но в дългосрочен план вероятно ще постигнете обратната цел. В момента основното е количеството. Не чакайте идеята да придобие окончателния си вид, преди да я направите публична. Помислете на глас и покажете на хората как работи вашата мисъл. Вие сами ще го разберете по-добре.

♌ ЛЪВ: Изглежда, че всички натрупани проблеми могат да бъдат решени лесно, с вълна от магическа пръчка. Но това е само илюзия. Всъщност трябва да работите, да работите и да работите отново, за да получите това, което искате. И колкото по-скоро започнете този досаден процес, толкова по-добър ще бъде резултатът. Следобедът е период, когато сте много сериозно повлияни от другите. Най-лошото ще бъде за Лъва, свързан от някакъв вид връзки с нервни, непредсказуеми жени: такива представители на знака до края на деня ще страдат сериозно от морално изтощение. Но комуникацията с мъжете не води до такива последици.

 ДЕВА: Постанете на пауза, когато става въпрос за вашите амбиции – те ви държат изолирани. Днес се фокусирайте върху увеличаването на съвместимостта си с хората, с които работите. Компромис, задръжте езика си и просто се опитайте да бъдете добри. Повишавайки нивото на хармония в живота си, вие ще допринесете за баланса на хаотичната енергия, обикаляща около вас в продължение на няколко дни. Опитайте се да спрете въжето и ще намалите значително нивата на стрес.

♎ ВЕЗНИ: Вълнуващ човек ще се върне във вашия живот днес и има специална покана за вас. Това предполага необичайно културно преживяване и ако е възможно, определено трябва да го приемете. Не се притеснявайте, ако първоначално не ви вълнува прекалено. Веднага след като разберете подробностите и събитието се приближи, ще бъдете обхванати от ентусиазъм! Затова не бързайте с изводите. Уведомете го, че изобщо нямате нищо против да се присъедините към експедицията.

♏ СКОРПИОН: Днес ще бъдете предизвикани – вероятно под формата на залог или състезание. Трудно ви е да пропуснете възможността да покажете на хората колко сте готини, но може би трябва да се въздържате от действия. В една от вашите неромантични връзки възникват все повече трудности и преди да излетите и да отидете да играете, трябва да насочите цялата си енергия към тяхното решаване. Покажете на хората, че знаете как да гледате на ситуацията от правилния ъгъл. Важно е да приоритизирате правилно.

♐ СТРЕЛЕЦ: Ако днес някой ви предложи помощта си, не е задължително да го направи, защото иска да ви направи услуга. Много по-вероятно е този човек да иска да се притече на помощ, защото в крайна сметка той очаква значително възмездие от ваша страна. Не му позволявайте да твърди, че е щедър човек, когато в действителност той просто се опитва да ви манипулира. Помощта на хората трябва да се предоставя точно от желанието да се помогне. Нека той потърси друг човек, когото може да използва.

♑ КОЗИРОГ: Вашето последно увлечение може да има повече внимание върху текущия ви мисловен процес, отколкото си представяте. За да постигнете по-голяма яснота, трябва да се опитате да спрете да мислите за него и да се върнете към работата, която трябва да свършите. На хоризонта се очертава сериозен срок! Той представлява шанс за важна възможност и трябва да бъде в началото на вашия приоритетен списък в този момент. Любовният ви живот може да почака. Днес трябва да действате предимно в свои интереси.

♒ ВОДОЛЕЙ: Търпението не винаги е лесно за вас, но ако си поставите за цел да изчакате още малко, в резултат ще спечелите само. Не правете скандали и не натискайте хората да получат от тях това, което все още не са готови да ви дадат. Просто продължете да чакате и да работите.

♓ РИБИ: Днес красивите думи са особено забавни за вас, затова направете всичко възможно да започнете разговор с особено остроумни и поетични хора – например актьори, политици, писатели, учители или други харизматични типове. Всичко, което вие и вашите близки изпитвате днес, има игрив аспект. И благодарение на това ще се усмихнете и ще можете да избягате от неприятни или трудни неща, които не сте в състояние да контролирате.

В МОМЕНТА ПО ПЪРВА ПРОГРАМА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ГЛЕДАЙТЕ ОБШИРНО РЕДАВАНЕ НА ПРОРОЧИЦАТА ВАНГА:  https://www.debilizator.tv/pervyj-kanal/now/