“ТУЙН ПИКС”: МИСТЕРИИ С ДЕСЕТКИ ИЗЧЕЗНАЛИ ХОРА ВЪВ ВАРНЕНСКО И БУРГАСКО! 

0
2195


Регионът се превърна в “Бермудския двуъгълник” за момичета, жени и мъже, от които няма и следа

 

Варненско и Бургаско са се превърнали в истински “Туйн пикс” за изчезнали хора. Проверка показа, че през последните години най-много хора са изчезнали именно в морските областни градове. Жертва на престъпници стават не само момичета и жени, но и мъже, пише lupa.bg.

Нарязан труп, за който първо БЛИЦ съобщи, беше открит преди дни във Варна и до този момент от полицията мълчат за подробности.

В същото време 14-годишната Виктория вече 50 дена не е открита, след като е напуснала дом за настаняване на деца.

Всички във Варна треперят, хората вече не смеят да пуснат децата си сами навън, защото мислят, че има организирана група, която отвлича, изнасилва и убива деца.

На 5 март във Варна изчезва 17-годишната Семра Себайдин, до този момент в медиите не се е появила информация красивата девойка да е намерена.

28-годишният германец Ларс Митанк изчезва преди близо 5 години, докато е на почивка в България. Оттогава от него няма и следа въпреки издирването, което организира семейството му, и наградата от 40 хил. евро. Близките му го търсят и чрез страницата “Намерете Ларс Митанк” във фейсбук. Преди дни за потъналия вдън земя чужденец се заговори отново. Видео с паническия бяг на германеца на летището във Варна го направи най-известния изчезнал човек в ютюб, съобщи британският в. “Дейли мирър”. 30-секундният запис от охранителна камера е от юли 2014 г. За последно Ларс е видян на варненското летище. Близките му се надяват да е жив, но според разследващи шансовете за това са почти нулеви. Единственият вариант е да се укрива някъде по света, ако се е забъркал в сериозни неприятности, казват криминалисти. Пета година изчезването на германеца подхранва всякакви конспиративни теории. Ларс изчезва на 8 юли 2014-а. Няколко месеца по-късно в социалните мрежи бяха разпространени негови снимки, както и фоторобот на мъжа с брада и дълга коса, както евентуално би изглеждал. Близките му разпространиха навсякъде из Варна листовки на няколко езика. Майка му Сандра Митанк пристигна в града и остана дълго време заедно с наетия от семейството частен детектив, но издирването така и не даде резултат. Обяви и парична награда от 40 хил. евро.

През октомври 2017 година във Варна изчезва психично болен мъж. Семейство му го издирва безуспешно цял месец. Изчезналият е 31-годишен. Следите на младия мъж се губят в Морската градина във Варна. Той изчезва посред бял ден, докато е оставен сам за няколко минути. От полицията признават, че въпреки претърсването на парка и другите издирвателни действия, от него няма никаква следа. Здравко е болен от параноидна шизофрения и реагира на света по детски. Младият мъж е единствен син на родителите си.

През 2017 година, отново във Варна пълна мистерия витае около един от талантите волейболисти на Черно море БАСК – Велин Стоянов. Той не се е появявал в зала „Христо Борисов” във Варна след катастрофата миналата година. На 3 декември микробусът на варненци беше пометен от тир след мача с Добруджа 07 в Добрич. Играчите получиха различни травми, а двама от тях останаха в болница, но без тежки наранявания. „Велин изчезна след катастрофата. Наскоро разбрах от родителите му, че пиел антибиотици заради усложнения след прекаран грип. На мен обаче не ми се е обаждал и не знам кога ще се върне в залата.”, коментира треньорът на Черно море Юлиян Тупанков.

През март 2017 година във Варна изчезва известен професор. Бившият шеф на Института по океанология при БАН проф. д-р Веселин Пейчев е в неизвестност от дни, съобщиха негови колеги. Следите на 57-годишния морски археолог, който до 17 януари оглавяваше единствената базирана във Варна структура на БАН, се губят от петък вечер. Тогава той си тръгнал от института заедно с колегата си доц. Димитър Димитров. Двамата хванали автобус от кв. Аспарухово към центъра. „Професорът е слязъл на спирката на Червения площад, защото смятал да ходи на гости на дъщеря си в кв. Виница. Там не е стигнал, нито е ползвал обществен транспорт след това. Не си е вдигал телефона, който след 19,59 ч е бил изключен“, обясни тогава председателят на Съюза на превозвачите Максим Петков.

Година по-рано отново в Морската столица 17-годишно момиче и млада жена от Варна изчезнаха безследно. Двете са обявени за международно издирване. Ученичката Адрияна Юлиева Цонева е видяна за последно няколко дни след началото на учебната година. След 20 септември никой не знае местонахождението й, става ясно от страницата на „Интерпол”.

От 7 юни се губят следите и на Антоанета Рашкова Илиева. Нейната снимка обаче се появява на сайта на международната организация едва в средата на октомври. Антоанета е на 28 години, като липсва информация къде е забелязана за последен път.

Не по леко еположението и в Бургас. Всички знаят случая с медицинската сестра Валя, който потресе България.  Тя изчезна на 15 април 2014 година и дълго време от нея нямаше ни вест, ни кост. След време трагедията лъсна – морето изхвърли силно разложен труп, който рибите в Черно море оглозгали до неузнаваемост. И макар че скоро се навършват 5 години от трагедията, но никой не иска да се стигне до истината за зловещата смърт. Преди да избяга от България, майката на Валя прави отчаян опит да възобнови разследването. Въпреки многото шум в медиите папките по разследването са забутани от бургаските криминалисти. Майката Пенка твърди, че в смъртта на Валя са замесени ченгета на най-високо ниво. В Бургас се говори, че става дума за финансови взаимоотношения и теглене на кредити, но налице няма нищо доказано.

През март тази година 2-годишно дете е изчезнало в село Равнец, област Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас . В издирването на детето участваха екипи от много МВР структури – полиция, жандармерия, гранична полиция. Включиха се и местни жители.

Година по-рано млад мъж е в неизвестност от два дни, след като пристигнал в Бургас с приятелка, която обаче го зарязала без пари и сам. Това съобщават близки на момчето, които от няколко дни не могат да се свържат с него. 23-годишният Ивайло е трябвало вчера на обяд да пристигне в Слънчев бряг при своя позната, но това така и не се случило. Младежът е видян за последно в Морската градина на Бургас (където изчезна и Валя) и на Централния плаж.Това е информацията, която негови близки публикуваха в социалните мрежи с апел към бургазлии да помогнат.

През 2016 година 18-годишната абитуриентка Рауда Кханса от бургаското СОУ „К.Преславски” изчезна безследно от дома си броени часове, след като чу последния училищен звънец. Тогава била видяна в канцеларията да получава служебната си бележка за явяване на матурите по български и математика. Това е било около 13 часа на 14 май. Последната следа от нея е селфи от фейсбук профила й, направено в 2,53 минути през нощта – срещу училищното тържество на 14 май. Телефоните на момичето са оставени в стаята й. Две нейни приятелки – Ами Мами и Стойкова Бетина са споделили тази последна снимка из фейсбук със зов „Издирва се!”.

На 20 януари тази година в медиите излиза информация за ново изчезнало дете в Бургас. 14-годишното момиче Мария Бойкова изчезнала след 17 часа в събота, след като по-големият й брат я оставил в Макдоналдс на рожден ден. Няколко часа по-късно мобилният телефон на тийнейджърката бил изключен, както и към този час. Последно е била видяна в заведението за бързо хранене на булевард „6 септември”. Основни грижи за детето полагат баба й и дядо й, които още късно снощи са подали сигнал до МВР. Брат й и негови приятели пък обикалят район „Източен” и район „Тракия” с колите си, за да издирват Мария. До ден днешен няма информация дали момичето е намерено.

Десетки са случаите, в които са изчезнали хора във Варнеско и Бургаско, затова хората искат да получат по-бързо информация за намерения нарязан труп във Варна.  / https://blitz.bg

НДТ: В Добричка област също има множество случаи на изчезнали хора, но като че ли останаха в близкото минало. Можете да припомните някои от случаите тук, просто така – да не се забравят те и болката на близките и роднините, а и надеждата им един ден да ги открият някъде по света – живи и здрави.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST