Тайра закова същата корица по бански след 22 години

0
2029

Тайра Банкс се завърна на корицата на Sports Illustrated Swimsuit 22 години, след като стана първият чернокож модел на корица в историята на списанието. Топмоделът се опита да пресъздаде именно първата си корица, като остави феновете да преценят дали ѝ се е получило. Банкс позира по жълт бански и призна, че в момента тежи с 11,5 кг повече в сравнение с онази фотосесия.

„Първата ми корица беше преди 22 години, колко лудо е това? Казах си „По дяволите, аз съм 45-годишно куче!“, сподели пред медията Тайра. https://www.tialoto.bg

Не трябва да сте специалист, за да забележите, че за Тайра Банкс годините са просто числа, които нямат никакво значение за визията й. Бившият супермодел изглежда удивително на 45 години по бански.
Тя засне специална фотосесия за списание “Sports Illustrated” и блесна на корицата в изрязан бански, който подчертава извивките й. В новия брой на изданието компания ще й правят Камил Костек и Алекс Морган.

NEW YORK – NOVEMBER 13: Supermodel Tyra Banks photographed during the Victoria’s Secret Fashion Show at the 69th Regiment Armory November 13, 2003 in New York City. The Fashion show will air November 19, 2003 on CBS. (Photo by Frank Micelotta/Getty Images)

Това е вторият път, в който Тайра Банкс е на корицата на списанието. Първият беше през 1997 година. Тогава стана и първата афроамериканка, която може да се похвали с това.
Самият модел споделя, че не е очаквала да се съблече по бански на 45, за да заснеме фотосесия. Снимките пък са направени на Бахамите.  https://benzin.bg

  1. Манекенката, която вече не вярва в диетите (СНИМКИ)
  2. Фотограф заряза една от най-красивите жени в света! Тайра Банкс отново е сингъл с дете на ръце
  3. 20-те от най-богатите жени в света на модата