Съпруга гледаше порно и видя мъжа си в отвратителна гей оргия!

0
8260

Ужасената жена разкрива момента, в който установила, че съпругът й е гей порно звезда. Анонимната жена, 26-годишна американка, използвала форума за съвети на Reddit и обяснила: „Гледах порно, докато съпругът ми спеше. Кликнах върху случаен видеоклип и това определено беше той. Лицето му беше напълно видимо”. Съпругата описва, че се е почувствала  “ядосана и отвратена“, след като открила тайната, съобщава “Дейли Мейл”. Тя написала във форума, че й си иска да изпрати видеото на майка му и шефа му.

И докато някои потребители я насърчаваха да му се противопостави и да се направи опит да се променят нещата, то други направо настояваха незабавно да потърси развод. “Адвокат, развод. Без никакъв контакт” – пише един от потребителите.

Опустошената жена твърди, че не е имала съмнение, че това е нейният съпруг, благодарение на „уникалната му татуировка“. И за да се влошат още повече нещата, тя разкрива, че е знаела, че видеото е заснето след като са се оженили, тъй като той носел сватбения си пръстен по време на акта.

“Той имаше небезопасен секс с многобройни мъже – отбелязва тя в мрежата. – Единственото, за което можех да мисля, бяха болестите, които може да са достигнали и до мен. Снощи не спах. Не ходих и на работа”. “Първото нещо, което направих е да отида в клиника, за да се проверя. Оттогава не съм се прибирала. Не мисля, че мога да го погледна. Толкова съм му ядосана. В крайна сметка съпругата събрала смелост да говори с мъжа си, а той й казал, че има проблем с метамфетамините – и че се е срещал с мъже от сайт за запознанства. Макар да обещавал, че ще отиде да се лекува в клиника, неговата съпруга настоявала, че е твърде късно и че иска развод. След изясняването на цялата история, повечето шокирани потребители на Reddit са помолили жената да прекъсне всички контакти със съпруга си.

Те съветват жената да потърси правни действия като един от тях добавя добави: „Трябва да намерите този видеоклип и да го изтеглите на компютъра си. След това наемете адвокат и подайте молба за развод ”. Трети пък пише:“ Това, което ти е направил, е повече от изневяра. Той излага на риск брака и твоето здраве. https://www.blitz.bg