Обикновено хората на изкуството и спорта са най-радушно приеманите посланици на Родината зад граница. В най-новата ни история такъв бе покойният Маестро Захари Медникаров, който заедно с Детския представителен хор и хор „Добруджански звуци“ покори много сцени по света и прослави името на Добрич /Толбухин/ и България. За радост, Добрич има и други големи имена. Сред тях е и това на главния художествен ръководител на професионалния фолклорен ансамбъл „Добруджа“ Стоян Господинов.

Вчера Добричкият общински съвет, непосредствено преди Деня на Добрич – 25 септември, удостои с най-високата си награда – Почетен гражданин, Стоян Господинов, а по този начин изрази и признанието на хиляди добричлии за големия талант и достоен труд на нашия съгражданин.

Добрич се гордее с още една личност. Мнозина се удивляват на обществената му енергия и сила да надмогне капризите на съдбата и всекидневно да работи за доброто на незрящите хора в града. Това е уважаваният от нас председател на „ХобиСклуб“ Иван Тодоров. Общинският съвет го отличи с Почетния знак на Община Добрич.

Двамата достойни мъже ще получат наградите си навръх 25 септември – Деня на град Добрич, на традиционната тържествена сесия, след която ще ги видим на площад „Свобода“, където ще бъде кулминацията на градския празник послучайвъзвръщането на Добруджа към Майка България на 25 септември 1940 година.

Честито на наградените! Да ни радват още дълги години!

НДТ

1.  ДОБРУДЖАНЦИ
2.  НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
3.  ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
4.  ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
5.  МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
6.  БЪЛГАРИТЕ
7.  РИБОЛОВ
8.  ГЮВЕЧ
9.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
10.              България – Китай 中国–保加利亚
11.              ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
12.              ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
13.              ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
14.              ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
15.              ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST