СРЕЩА НА ОПИТА С БЪДЕЩЕТО

0
1027
Заглавието звучи малко литературно, но такъв извод направиха участниците в една много нетрадиционна среща, проведена миналата седмица под зелената сянка на ресторант „Колибите“ в Кобаклъка. Инициатор беше председатeлят на ЗК „Орлова могила“ Иван Колев, но в  качеството си на учредител и първи председател на организацията на ПП ГЕРБ в община Добричка.
Та той беше поканил днешното ръководство на политическата сила в общината – предимно млади хора, за да отбележат датата на раждането на тяхната организация – 26  юни 2007 г. Имаше спомени, имаше споделен ентусиазъм с минала и днешна дата, имаше идеи, свързани с бъдещата дейност на ПП ГЕРБ в община Добричка. Разказани бяха интересни моменти как с „един гол ентусиазъм, без субсидии, с лични средства, под натиска на управляващи и опозиция, а най-вече на държавни институции“ са създавани ядра на ГЕРБ, печелени са избори, а още повече доверието на хората, как сега мнозина предлагат една нестандартна коалиция, която да има силата и възможностите да разреши много проблеми в държавата и особено в Добруджа.
На срещата имаше най-вече споделен опит. И разбира се – като на рожден ден – имаше много усмивки и много позитивна енергия. А първият председател почерпи подобаващо за рождения ден на партия ГЕРБ в община Добричка.
На рождения ден на ГЕРБ – Община Добричка, присъстваха един от основателите на партията в общината, а сега председател на Общинския съвет Пламен Станчев и сегашният председател на общинската организация на ГЕРБ и кмет на село Стефаново Марин Хаджийски. За рождения ден вдигнаха наздравица и поканени основатели на ПП ГЕРБ в Добрич и Добричка област.  НДТ
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST