Скандал с елитни проститутки, ползвани от политици, гръмна в Белград (СНИМКИ)

0
5018

Михайло Максимович, който бе задържан за организация на елитна проституция в Белград, организирал обучение и бизнес курсове за елитни проститутки, както и луксозни пътувания за нуждите на своите клиенти, които не скъпели пари, за да платят за техните  услуги, пише Вечер. Сред тях две от проститутките имали изключително високи цени и и двете участват в риалити шоуто на Задруга на Pink TV.

Саня Станкович и Божана Вужинович заработвали 10 000 евро седмично за посещение на Сейшелските острови с клиенти, където били изпращани от Михайло Максимович, най-големият сводник в региона.

Клубът на елитните проститутки бил създаден преди повече от пет години, но скандалът избухна сега, след като сводникът бе арестуван от полицията през февруари, а детайлите бяха крити до днес. Максимович и брат му са задържани и също са заподозрени в трафик на хора, тъй като някои от момичетата свидетелстваха, че са били принуждавани да предоставят сексуалните услуги. Момичетата, които са работили за него, не са разследвани, а в тетрадките на сводника има доказателства, че двете звезди на Сейшелските острови са спечелили общо 20 000 евро за няколко дни, или по  10 000 всяка, платени от някой Майкъл, като сводникът е запазил пет хиляди евро за себе си.

Саня и Божана имат специален статут в клуба, може да се каже, че са фаворитки на сводника. Саня е в клуба в продължение на две години и половина, а Божана е в каталога на Михайло от повече от пет години и предоставя секс услуги само на най-богатите клиенти. Те са пращани на много дестинации като Албания, Малдивите, Барселона, Сен Тропе, казва източникът.

Михайло и брат му Душан и неговите клиенти обикновено общували със съобщения чрез Viber. Те били предпазливи, един телефонният номер бил използван за комуникация с клиентите, а друг бил използван за комуникация с проститутките. Момичетата, които работеха за сводниците, често сменяли телефонните си номера, за да прикрият следите си.

Не само цената за секс услугите на Саня и Божана, но и всичко останало, било до небесата. Те пиели най-скъпото шампанско, ядели най-добрата храна и често използвали хотели от най-висока класа. В данните от изследването е представена таблица с имената на клиентите, включително известни политици, спортисти, бизнесмени, банкери и мениджъри, както и имената на проститутките, от които най-известните са старлетките от риалити шоу програми, като Божана, Милица Живанович, известна като Мими Оро, Наташа Шавия, както и Анабела Шкекич Тигрица, но също така и по-малко известни момичета, сред които една македонка от Скопие, и друга, която е живяла и работила в Западна Европа преди няколко години.


https://blitz.bg