Американският модел Кинси Волански понесе тежък удар заради внезапно придобитата си сериозна популярност по цял свят. Както е известно, блондинката нахлу на терена на финала на Шампионската лига между Ливърпул и Тотнъм (2:0) и прекъсна мача.

MADRID, SPAIN – JUNE 01: A pitch invader is caught after running onto the field during the UEFA Champions League Final between Tottenham Hotspur and Liverpool at Estadio Wanda Metropolitano on June 01, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Това доведе до сериозно увеличение на почитателите й в социалните мрежи, които за по-малко от 24 часа набъбнаха с повече от 2 милиона.

В резултат на това „Инстаграм“ блокира профила на Волански, което пък предизвика нейното недоволство към американските й сънародници.

„Когато вашият профил събере 2,5 милиона последователи за една нощ, а се оказвате с блокиран акаунт. Тези американци са направо жалки“, коментира Волански.

Американският модел и актриса Кинси Волански, която нахлу на терена по време на финала в Шампионска лига между Ливърпул и Тотнъм (2:0) в Мадрид, е увеличила последователите си в социалната мрежа „Инстаграм“ на 2,4 милиона души за няколко часа.

Тя имаше само 300 000 последователи в социалната мрежа, но след дефилето си по бански на терена на “Уанда Метрополитано”, американката се радва на световна популярност. Голяма част от феновете обаче разочаровани и отбелязват, че на живо тя не е толкова перфекта, както показва явно с редактирани снимки в „Инстаграм“, скриващи целулита ѝ. Иначе Кинси се е снимала за Maxim и Sports Illustrated.

В историята с нахлуването е замесен и руски блогър, живеещ в САЩ – Виталий Здоровецки, който е влизал на терена на финала на световното първенство през 2014 година в Бразилия. На банския на полуголата блондинка бе изписано Vitaly Uncensored, което е реклама на уебсайта на блогъра, който признава, че Кинси е негова приятелка и дори иска да се ожени за нея.

“Живей за живота, прави луди неща, които ще бъдат запомнени завинаги”, написа Кинси Волански под видеото от мача, като изглежда не съжалява за това, което е направила.

https://blitz.bg/