Секс, пари, силикон и перхидрол… или какво е да си VIP в България?

0
2074

Как се става известен в България? Каква е цената на славата и хилядите последователи в Instagram и Facebook? Истински VIP ли са родните звезди, или са плод на пластични операции и платени модни конкурси? По думите на журналистката Патриция Кирилова е лесно жена да стане известна в България – просто трябва да спи с някой футболист, а след това да си плати на някоя медия да го разпространи.

“Малко от българските звезди са постигнали нещо в живота. Известност се постига само от факта, че си спал с някого. Журналистите са гладни за сензация. Известните от своя страна влагат пари, за да изкарат състояние. Звездите изпадат в крайни и жалки състояния”, категорична е Кирилова в “България сутрин”.

Според светската журналистка повечето известни демонстрират стандарт, който не съществува.

“Всичко може да стане виртуално. Повечето конкурси за мис пък са измислени. Ако ги нямаш качествата – дори и да спечелиш, изчезваш след по-малко от година от медиите. Тези хора се наричат медийни трупове”, твърди тя.

Гримьорът Валентин Кулагин отбеляза, че в България истинските VIP са Слави Трифонов, Лили Иванова, Азис, Христо Стоичков и Григор Димитров.

“Повечето измислени звезди си плащат за последователи в социалните мрежи. Няма как със снимки и публикации да станеш известен и истински VIP. Десетки си наемат коли, взимат си дрехи за малко, за да се снимат с тях и после ги връщат”, уточни гримьорът пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че именно в Америка са истинските VIP хора, които със своите занимания вълнуват обществото.

https://www.bgonair.bg