Седем жени решиха да прекарат старините си заедно – и си купиха къща

0
1404

Как си представяте да изживеете старините си или не ви се мисли още за това? Седем млади жени от Китай обаче вече са го планирали, възнамерявайки да живеят като в ситкома „Златни момичета“ (в който 4 възрастни дами споделят дом в Маями, Флорида).

Седемте жени се познават повече от 20 години и са не просто най-добри приятелки, но и са създали помежду си истинска сестринска връзка.

 

Според сключения между тях договор, се очаква да заживеят заедно след като навършат 60. А след като миналата година една от тях намира къща от 700 кв. м в покрайнините на Гуанджоу, планът им е приведен в действие.

 

Те събират 4 милиона юана (580 000 долара) и започват ремонт, за да превърнат старата къща в своя мечтан общ дом.

 

Триетажната къща разполага с достатъчно място за групови събирания на приземния етаж, докато на горния етаж има самостоятелни стаи.

 

Модерният дом дори разполага с тиха чайна стая в предната част, която е с изглед към местните оризови полета.

 

Въпреки че доброто приятелство е като семейство, нашите героини знаят, че сестринските взаимоотношения вървят с препирни, поради което вече са си разпределили различни функции и отговорности, за да избегнат караниците, когато заживеят заедно. От готвенето до отглеждането на зеленчуци, всяка жена ще има своя роля в общия дом.

 

Къщата е доста изолирана и се намира на час път от най-близкия град, но седемте приятелки са сигурни, че няма да се чувстват самотни и планират да се занимават с куп интересни неща. maikomila.bg