СВЕТСКА КЛЮКА

0
1319

 

РОЖДЕН ДЕН  празнува днес д-р Галя Василева. За здраве, много лично щастие и много успехи в благородната професия са пожеланията на екипа на НДТ!

ИМЕННИЦИ днес са хората, наречени: Добрин, Пантелей, Добри и Добрина. Нека здравето, щастието и споделеното Добро бъдат техни житейски спътници!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на добричкия народен представител от групата на „Обединени патриоти“ Йордан Йорданов, който празнува в неделя. Нека е здрав, нека се радва на обич, уважение и сбъднати добри намерения! И нека работи с отговорност за благото на хората от Добруджа!

РОЖДЕНИЧКА в неделя е Елена Григорова – експерт по обществени поръчки в МБАЛ – Добрич. На енергичната млада дама желаем от сърце – от здраве, професионални постижения и лично щастие да не се отърве! Нека всеки ден й носи повод за усмивка!

КМЕТЪТ на село Свети Никола Иван Стоянов празнува рожден ден в неделя. Нека е здрав и нека работата за хората от красивото крайморско село му носи удовлетворение!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на бившия си колега Ташо Ташев, който празнува в рожден ден в неделя. Ние от НДТ му желаем здраве, обич, много щастие с двете му прекрасни деца и много успехи във всичко добро, с което се заеме!

И ОЩЕ ЕДНА бивша колежка празнува рожден ден в неделя. Надяваме се, Йорданка Русчева ще прочете поздравленията ни във Велико Търново, където от години живее. Здраве и много поводи за радост с нейните прекрасни дъщери желаем на Данчето ние от НДТ!

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST