СВЕТСКА КЛЮКА

0
1070

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на една страхотна дама – Мариана Петрова – жената, която със стил и професионализъм стопанисва ресторант „Централ“ и която има достатъчно позитивна енергия да бъде една от активните добротворки на дамски клуб „Майчина грижа“. Нека е здрава, нека е обичана, нека прекрасното й семейство и двете й слънчеви внучки я радват безспир! И нека всичко хубаво, което прави, й се връща стократно – желаем ние от НДТ

РОЖДЕНИК днес е кметът на село Победа Галин Първанов. За здраве и много успехи в полза на хората от прекрасното село са пожеланията на екипа на НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на г-н Райно Митев, който има рожден ден утре. На човека, с чиято работа се свързва огромна част от мащабното строителство в социалистически Толбухин, желаем здраве  нека всичко добро, което има на ум, се сбъдне!

РОЖДЕН ДЕН утре празнува Атанас Недялков – директор на СУ „Йордан Йовков“ в Тервел. Да е здрав, щастлив и усмихнат – желаем ние от НДТ! И да работи все така активно за „своите“ деца и своето училище, което има чести поводи за гордост с постиженията на възпитаниците си в различни области на науката, изкуството и спорта!

В НЕДЕЛЯ рожден ден празнува началникът на Детско отделение в добричката болницата д-р Йовчо Йовев. Ние от НДТ му желаем самият той да е здрав и да продължи да дарява здраве и усмивки на малките пациенти. Желаем му още много успехи в личен план и много щастие!

РОЖДЕН ДЕН в неделя празнува Паун Станчев – кмет на село Дончево. Нека е здрав, нека успява във всичките си добри начинания, нека има много енергия, за да работи активно в полза на хората от повереното му село!

ОЩЕ ЕДИН КМЕТ празнува рожден ден в неделя – Калинка Василева, на която е поверено село Драганово. Здраве, лични и професионални успехи, много поводи за радост и много сбъднати добри намерения желаем на дамата ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА в неделя е Мария Райнова, която ръководи младежката организация на ГЕРБ в Каварна. За здраве, много усмивки, много лично щастие и много успехи са пожеланията ни към младата дама!

ИМЕН ДЕН празнуват в неделя хората с имена Панайот, Пантелей, Панчо. Нека са здрави и нека мечтите им се сбъдват – желаем на всички празнуващи ние от НДТ!