СВЕТСКА КЛЮКА

0
1177

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Ася Христова – общински съветник от групата на ГЕРБ в Балчик. Да е здрава, да успява във всичко добро, което си науми и да работи активно за просперитета на красивия Бял град!

РОЖДЕНИК утре е Живко Желязков – общински съветник от групата на ГЕРБ Тервел и областен координатор на МГЕРБ. От здраве, успехи, позитивна енергия и много поводи за усмивки да не се отърве – желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК от сърце казваме в аванс на една страхотна дама Кера Колева, която празнува утре. Нека е здрава и нека й се случват само хубави неща!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН в аванс казваме на хората с имена Августин, Видо, Вида, Видин, които празнуват утре. Нека са здрави и нека се радват на успехи, добри приятели и сбъднати мечти!

РОЖДЕНИЧКА в неделя е талантливата добричка поетеса, колежката Петранка Божкова. Ние от НДТ от сърце желаем на Пепи от здраве, щастие, добри мисли, добри дела и добри приятели да не се отърве. И нека нейната муза бъде все така до нея, за да създава прекрасните си творби, които винаги ни вълнуват!