СВЕТСКА КЛЮКА

0
1360

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на създателката и управител на вестник „Нова добруджанска трибуна“ Сабина Дукова, на първия частен всекидневник за Добричка област от 1993 г. Повече от 20 година Сабина Дукова заедно с дамите от клуб „Майчина грижа“ помага на талантливите деца в региона, които нямат или са с един родител, или са в тежко материално положение.  Добротата й спечели много приятели, които –  най-вероятно, на 6 май – навръх Гергьовден, ще й честитят празника. Вестникът, клубът и сайтът ndt1.eu оставят следа на професионализъм и душевност.  Под грижата й израснаха млади журналисти, които вече поеха по собствен път.  А подпомогнатите талантливи деца са пръснати по цял свят с уважавани професии. С обич й честитим рождения ден и с пожелания за здраве и устояване на несгодите и студенината на времето, в което живеем. И с убеждението, че ще бъде все така обичана в семейството си, което е и част от нашия живот в НДТ. Щастие, късмет и сбъднати мечи, Сабина!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на адвокат Ненка Александрова, която празнува на личния ден Гергьовден. Здраве, много успехи и много спечелени дела в името на справедливостта желаем на дамата ние от НДТ!

РОЖДЕНИК НА личния ден Гергьовден е и педагогът Александър Алексиев. От здраве и успехи в добрите си начинания да не се отърве желаем на г-н Алексиев.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на всички, покровителствани от свети Георги – Галя, Георги, Гергана, Гинка, Ганка, Ганчо. Да са здрави, да се радват на небесен благослов, на добри мисли и добри дела! А специален поздрав отправяме към колежката Галя Тодорова – с пожелания за много щастие с прекрасното й семейство!

РОЖДЕНИЧКА НА 7 май е известната добричка офталмоложка д-р Велина Комарева. Нека е здрава, нека я радват и професионалните й изяви, и хората, които я обичат. Нека успява във всичко добро, което си науми!