СВЕТСКА КЛЮКА

0
1306

РОЖДЕНИЧКА днес е Весела Стоянова – дългогодишен застрахователен специалист. Да е здрава, щастлива и успяла – желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме в аванс на Галина Митева – една дама, за която няма тайни в създаването и печеленето на качествени европроекти. Здраве и много успехи във всичките й добри начинания желаем на Галя. И весел празник утре!

РОЖДЕНИЧКА утре е д-р Антония Първанова. За здраве, позитивна енергия и много успехи във всичко, с което се заеме, са пожеланията на НДТ към дамата!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме в аванс на секретаря на община Добричка – Соня Георгиева, която празнува на 28 април. Нека Великденската светлина озарява всичко добро, с което се заеме! Нека е здрава и нека има много поводи за искрена усмивка!

РОЖДЕНИЧКА на 29 април е д-р Даниела Йорданова – общински съветник в община Добричка. Нека е здрава, нека се радва на обич, уважение, успехи и усмивки!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК В АВАНС казваме на Веслава Тошева – председател на Полското културно-просветно дружество “Владислав Варненчик” в Добрич. Нека е здрава и все така сърцато да работи за българо-полските приятелства!

РОЖДЕНИК на 30 април е добричкият кардиолог д-р Ивелин Марков. Нека самият той е здрав и нека дарява здраве. Нека му се случват само хубави неща!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на изявения общественик Михаил Стоев, който празнува на 30 април. Нека е здрав и нека се радва на много успехи и много приятели!

РОЖДЕНИК на празника на труда – 1 май, е Петър Петков – директор на ДКТ “Дора Габе”. Нека здравето, творческите успехи и щастието са негов житейски спътник!

В АВАНС честитим рождения ден на колегата и приятел на По-добрия вестник Станислав Колев. Нека от здраве, успехи, радост, обич, уважение, добри дела и сбъднати мечти не се отърве – желаем на Стаси ние от НДТ!