СВЕТСКА КЛЮКА

0
1148

РОЖДЕНИЧКА днес е една очарователна дама – Лиляна Събева. Ние от НДТ желаем на Лили здраве, много успехи в добрите й начинания, много сбъднати мечти, много пътешествия и много добри приятели!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на бизнесдамата от Генерал Тошево Павлина Николова. От здраве, семейно щастие и успехи във всичко добро, с което се заеме, да те се отърве, са нашите пожелания към рожденичката!

ПРАЗНИК ИМА днес общинският съветник в община Добричка Димитър Димитров. Ние от НДТ му желаем здраве и много успехи в отговорната работа за благото на хората от най-голямата българска община!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес и на топ-коафьора Мартин Цонев. Здраве, щастие у дома и все повече възторжени от сръчните му ръце клиентки желаем ние от НДТ! Най-красивите поздрави естествено ще бъдат от съпругата му Светослава, а най-искрените целувки – от малките му прекрасни синове. Към благопожеланията от страниците на вестника се включва от сърце и тъщата на Мартин – кметицата на село Царевец Маргарита Стоянова.