СВЕТСКА КЛЮКА

0
1460

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес с уважение и топло приятелско чувство на доц. Ташо Ташев. На известния лекар и общественик всички от По-добрия вестник желаем от сърце да е здрав, да има много поводи да се радва, да продължи да споделя опит и знания – и с по-младите си колеги, и с всички добруджанци. И да не спира с апостолската си дейност –съхраняването на писаната история на здравеопазването в Добричка област!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на един млад господин – утре Ангел Драгански става на заветните за всекиго 18 години. Това пък ще предизвика истински празник в семейството на колегата ни Владимир Димитров. На рожденика желаем здраве, много приятели, много любов, много умни младежки щуротии. И нека животът му на пълнолетен човек бъде един низ от сбъднати мечти! А на мама Дони – да има безброй поводи за радост и гордост с порасналото си момче!

РОЖДЕНИК утре е Румян Камбуров. Екипът на НДТ му желае здраве и успехи във всичко добро, с което се заеме!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  в аванс казваме на д-р Евгени Чобанов, който празнува в неделя. Да е здрав и да се радва на лични и професионални успехи му желаем ние от НДТ!

ПРАЗНИК в неделя има Женя Петкова – офис сътрудник на ГЕРБ в Балчик. За здраве, лични и професионални успехи, много поводи за усмивка и слънчеви дни са нашите пожелания към дамата!

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST