СВЕТСКА КЛЮКА

0
2408

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“ – Вилияна Иванова. Да е здрава, да се радва на обичта на семейството си, на прекрасните си внуци и на добрите си приятели – желаем на Вили ние от НДТ! И нека й се случват безброй хубави неща!

РОЖДЕНИЧКА ДНЕС е Милена Желязкова. Ние от НДТ желаем на дамата от здраве и успехи във всичко добро, с което се заеме, да не се отърве!

ИМЕН ДЕН празнуват днес: Радко, Радка, Рачо, Трифон, Трифонка, Лозан, Лозана, Гроздан, Гроздана, Веселин, Веско, Весо, Веселина, Весо, Радка. Нека свети Трифон им донесе здраве и много усмихнати дни!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на изпълнителния директор на МИГ Добричка, общински съветник и общински лидер на БСП в най-голямата българска община Надежда Василева – с пожелание за здраве, отговорен труд в именото на хората от община Добричка и много поводи за радост в личен план!

РОЖДЕНИЧКА в неделя е главната редакторка на „Дарик радио“ – Добрич Таня Топалова. Да е здрава, позитивна, да има много поводи за усмивка, да намира и ни поднася стотици добри новини – желаем от сърце на Таня ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на Ярослава Василева – общински съветник в община Добричка – с пожелание за здраве и много ентусиазъм в работата за хората от общината!

ИМЕННИЦИ в неделя са всички с имена Симеон, Симеона, Симон, Симона, Симо, Сима, Симана, Мона. Нека са здрави и щастливи!