СВЕТСКА КЛЮКА

0
1836

РОЖДЕНИК днес е известният добрички анестезиолог д-р Тошко Тодоров. Да е здрав, да се радва на лични и професионални постижения и да има много поводи за искрена радост – са нашите пожелания към него!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на управителя на „Федерална служба за безопасност“ Георги Панов – с пожелания за здраве и много успехи във всичките му добри начинания!

ДИРЕКТОРЪТ НА Инспекцията по труда и член на областното ръководство на МГЕРБ Ангел Петков празнува днес рожден ден. Да е здрав и да се радва на успехи в служебен план и на щастие – в личен, желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на всички с имена Иван, Иванka, Иванинa, Ванина, Bаня, Ваньо, Йоан, Йоанa, Калоян, Йовкo, Йовка, Ивайло, Ивайла, Иво, Ивона, Жан, Жанa, Яна. Нека от здраве, добри мисли и добри дела да не се отърват! И нека винаги чувстват закрилата на своя небесен покровител!

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ към две специални именнички отправяме днес с обич ние от НДТ. Нека празникът е усмихнат за Йовка Христова и Йоанна Дукова! Нека и баба, и внучка, бъдат здрави, обичани и щастливи!