РЕМОНТИРАХА ВАЖНИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЕКТИ

0
761

Важни инфраструктурни обекти, залегнали в Програмата за капиталови разходи за 2016 г., са ремонтирани от Община Добрич, съобщават от пресцентъра й.  До момента са приключени обектите: строително – монтажни работи по спирки, изграждане на повдигнати пешеходни пътеки и рехабилитация на детска и спортна площадка в ЖК „Балик“. Предстои модернизация на техническата база на стадион „Пионер“ и благоустрояване на междублокови пространства по улица „Хан Тервел“.

Общата инвестицията е в размер на 360 000 лева. С тези средства се подобрява средата на обществените пространства. Модернизирани обектите ще могат да изпълняват своите функции в максимална степен.
И през следващата година с приемане на новата програма за капиталови разходи ще бъдат продължени традициите да се ремонтират обекти, които са с важни за градската среда и се използват активно. В интерес на това общинската администрация на Добрич всяка година проучва нагласите на гражданите за обектите, за които са необходими реконструкции и модернизиране. НДТ