РАЗСЛЕДВАН ЗА БЛУДСТВО ОСТАВА С МЯРКА „ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА

0
925

 

Състав на Окръжния съд в Добрич остави без уважение молбата на разследван за блудство за изменение на наложената му от Районния съд мярка за неотклонение задържане под стража. 28-годишният мъж е привлечен като обвиняем по досъдебно производство на Първо РУ на МВР – Добрич за това, че на 23 юли т.г. е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление спрямо жена, която не е разбирала свойството и значението на извършеното. Според обвинението посегателството било извършено до велосипедна писта „Гарвана“ в градския парк на Добрич. Престъплението, за което е обвинен мъжът, се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.

Окръжният съд, след като се запозна с материалите по досъдебното производство и след преценка на доводите на страните, счете, че към момента не са настъпили нови обстоятелства, които да налагат промяна на вече взетата спрямо обвиняемия мярка за неотклонение.

С оглед високата степен на обществена опасност на деянието, както и с цел да се предотврати възможността мъжът да се укрие или да извърши друго престъпление, съдът счете, че той трябва да остане задържан под стража. При постановяване на определението си съдебният състав взе предвид и данните, че задържаният е многократно осъждан.

Постановеният съдебен акт е окончателен и не подлежи на обжалване и протест.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST