Пътник изгоря в „Сеат“, взривен от газова бутилка

0
1241

 

“Сеат“ избухна в пламъци след челен удар с „Опел Зафира“ на шосето от Враца за Оряхово в петък вечерта.

След потушаването на огъня, предизвикан от взривената газова бутилка, криминалистите са намерили овъглен труп на задната седалка. Самоличността на загиналия до събота след обяд не беше идентифицирана.

Тежкият инцидент е станал в района на местността „Череша“, на няколко километра от областния град към 19 часа, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Близо до разклона за село Чирен са се сблъскали “Сеат“, управляван от 25-годишния Христо Маринов и „Опел Зефира“, шофиран от 38-годишен мъж , който е ранен и е на лечение в хирургията на врачанската болница.

След удара водачът на испанската кола е избягал от произшествието. В издирването му полицията пуснала и кучета. Проверяват се десетки вили в района като се предполага, че изплашеният беглец може да е намерил подслон в някоя от необитаемите.

Христо Маринов е син на заместник-областния управител на Враца Робертино Маринов, който е и кандидат за кмет на Оряхово. Младежът бързал да се прибере от столицата, където работи. Предполага се, че изгорелият в колата е негов приятел. Близките на беглеца също са разтревожени, защото той не се е свързал с тях, а двата му телефона са изключени.

https://www.monitor.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА