Първи СНИМКИ на Димитър Д., изнасилвал с години 8-годишната си дъщеря в Берлин

0
1830

30-годишният български гражданин Димитър Д. беше арестуван в Берлин за системно изнасилване на 8-годишната си днинъщеря. До ареста се стигнало, след като малката Лена (името е променено), разказвала на своя приятелка в училище за това какво правел баща ѝ с нея и попитала: „Това нормално ли е? Твоят баща така ли прави?“, съобщава „Билд“.   Приятелката на Лена я завела при майка си, която пък сигнализирала социален работник. В продължение на два часа момичето разказвало на социалните за насилието, на което било подложено. Оказало се, че ужасът започнал преди 3 години.

Когато момичето разказало на майка си за извращенията на бащата, тя я накрала да обещае, че ще мълчи, а тя от своя страна ще говори с него да спре.   Полицията арестувала бащата в сряда в 17 ч. По време на ареста майката се сринала психически и припаднала пред входната врата. Тя се разкрещяла: „Той обеща, че ще спре“.

Говорител на полицията обяви, че Димитър е освободен от ареста. Счита се, че няма опасност той да се опита да избяга в България.   Семейството има по-голяма дъщеря и по-малък син от Лена. В момента те са под грижите на социалните.

https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST