ПРИ ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА ПОЧИНА ШАБАН ШАУЛИЧ

0
1850

Легендата на сръбската музика Шабан Шаулич е починал след тежка автомобилна катастрофа в Германия. Певецът е издъхнал в болница, където е бил откаран веднага след инцидента. Това съобщават всички медии в Сърбия в последния час. Медиите в западната ни съседка съобщават, че Шаулич е имал участие, след което се е качил в колата с кума си. Имали са и шофьор. Катастрофата е станала около 7 часа местно време.

В последните години неверни информации пращаха любимеца на поколения сърби в небитието. За жалост днешната информация е точна. Шаулич имаше огромен брой почитатели и в България, тук направи много концерти, част от които за добри каузи.

Пиян шофьор е причинил катастрофата, при която загина сръбската легенда Шабан Шаулич. Певецът е пътувал по магистрала край Дортмунд, Германия след свое участие.  Автомобилът му е бил шофиран от неговия кръстник Слоба Стоядинович, който го следва при почти всичките му участия. В този момент Мазда, управлявана от пиян мъж, се е врязала в задната част на колата им с висока скорост. Шаулич е бил откаран в болницата, но е починал там от нараняванията си.

Освен кръстникът на Шаулич, в колата му е имало още двама души. Те са претърпели сериозни наранявания, но са без опасност за живота.  По време на разследването на произшествието шосе А2 в посока Дортмунд е временно затворено за пет часа.
https://www.blitz.bg

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Saban Saulic – Otvori mi svoja vrata – (LIVE) – (RTV Hit)