ПРИМАМКАТА: ПАКЕТ ЦИГАРИ ЗА СЕКС С 14-ГОДИШНИ; “КОНГРЕСЪТ” НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ БСП-НДСВ-ДПС ЗАВЪРШИ С ОЦЕЛЯВАНЕ НА КАБИНЕТА СТАНИШЕВ; ПАРЛАМЕНТЪТ ИЗГОНИ КУЗОВ

0
1390

 

ПРЕДИ 10 ГОДИНИ

ПРИМАМКАТА: ПАКЕТ ЦИГАРИ ЗА СЕКС С 14-ГОДИШНИ

14-годишни деца проституират срещу пакет цигари или за около 2 лева, съобщи Пенка Стоянова, изпълнителен директор на сдружение “Гаврош” във Варна. “Работодателят” търсел жертвите си по бедните квартали, за да ги предлага на клиентите си. Около централната гара в Бургас се срещат и момичета на 12-13 години, които предлагат сеанс за 10 лева. Тарифата най-често определят самите деца, които заработват на гарата или в градинката пред гетото в квартал “Победа”. За една година в кризисните центрове във Варна и Бургас са настанени 44 деца – жертви на сексуално и домашно насилие, съобщи още Стоянова. При 30 процента от случаите това става на улицата.

“КОНГРЕСЪТ” НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ БСП-НДСВ-ДПС ЗАВЪРШИ С ОЦЕЛЯВАНЕ НА КАБИНЕТА СТАНИШЕВ

Завърши седмият вот на недоверие към правителството на БСП-НДСВ-ДПС. Това беше най-комичният вот в историята на българския парламент, който на практика се превърна в преизборен конгрес на братските партии на Сергей Станишев, Симеон Сакскобургготски и Ахмед Докан. Резултатът от гласуването бе прогнозиран, с изключение на гласовете на независимите депутати. Вотът бе явен и очакванията, че може да се яви враг с партиен билет от средата на червените така и не се сбъднаха за наивниците, които ги прогнозираха. Царските депутати бяха единни с БСП и ДПС, а това означава, че критиките им към правителството са само за пред хората по време на избори с надеждата да се промъкнат някак в парламента чрез коалиция или даде гласове по милост от БСП и ДПС, а защо не и чрез включване на техни детутати в твърдите листи на Станишев и Доган. От ДПС изненади не се очакваха, защото те са били винаги дисциплинирани по време на гласуване в Народното събрание.

ПАРЛАМЕНТЪТ ИЗГОНИ КУЗОВ

Народното събрание гласува решение за прекратяване на правомощията на Владимир Кузов. Кузов получи условна присъда за педолифия, която бе постановена от Върховния касационен съд (ВКС) миналата седмица. За изгонването на Кузов гласуваха 178 народни представители, един депутат от “Атака” бе против, а двама от ОДС и Коалиция за България се въздържаха.

НДТ – 26.02.2009 г.

ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ ОТ 26.02.2009 Г.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. 11.  България – Китай 中国保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST