ПРЕДИ 10 ГОДИНИ: РОДНИ МИЛИОНЕРИ МОГАТ ДА СТАНАТ АМЕРИКАНЦИ

0
2443

70 родни богаташи вече имат уникалния шанс да станат американци без лотария или продължителни имиграционни процедури. Срещу сумата от 1 милион долара те получават жилище в луксозен комплекс близо до Орландо, Флорида и се сдобиват със зелена карта и право да печелят от направената инвестиция в курортния комплекс, съобщава Ekipnews.bg.
Заради нарастващия интерес от наши милионери до края на годината се очаква броят на зелените карти за българи да достигне 100. Нетрадиционната схема се оказва и спасителен пояс за пазара с имоти в САЩ в условия на финансова криза.
Българските милионери могат да инвестират в този проект единствено чрез CЕNTURY 21 България. Всеки пълнолетен българин, който има възможност да инвестира 1 млн. долара в някой от имотите, определени от американското правителство ще може да осигури на себе си и семейството постоянна US виза. CENTURY 21 е избраната фирма, която продава въпросните недвижими имоти, нейните клонове са 8500 в 65 страни. В България CENTURY 21 има открити 10 офиса.

 

ПОМОЩНИК НА НАРКОБАРОН В МЕКСИКО ПРИЗНА, ЧЕ Е УБИЛ НАД 300 ДУШИ

Мексико. Помощникът на мексикански наркобарон призна, че е убил над 300 души, телата на повечето от които той е потапял в киселина, предаде Си Ен Ен. Задържаният СантиягоМезаЛопес е признал, че е работил по заповед на своя бос – Теодоро Гарсия Симентал, който се смята за влиятелен наркотърговец в Мексико и е известен с прякора “Тио”.

Лопес в хода на самопризнанията каза, че неговите жертви са били хора, които са предавали или дължали пари на неговия бос. Той съобщи на полицията, че е погребал телата на някои от своите жертви и е назовал местата, където ги е заравял. В хода на репортажа, в който бе съобщено за задържането му, Лопес окован в белезници и под охрана също поиска прошка от семействата на жертвите си.
Полицията арестува Лопес в четвъртък в щата Южна Долна Калифорния, самоличността му бе установена 24 часа по късно в ареста. Сега властите и роднините на убитите издирват останките на телата на неговите жертви.

НДТ – 25 януари 2009 г.
ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ ОТ 25.01.2009

За още интересни публикации ни последвайте в Google+ или pinterest