дом Акценти Порошенко призна поражение на президентските избори в Украйна

Порошенко призна поражение на президентските избори в Украйна

0
1349

Порошенко, който според резултатите от различни изходни проучвания, почти три пъти по-малко гласове има във втория тур на президентските избори от своя съперник Владимир Зеленски, призна резултатите от гласуването, но заяви, че няма да напусне политиката.

“Следващия месец ще напусна поста на държавния глава, украинците решиха така. Аз вземам това решение. Но твърдо искам да подчертая, че не напускам политиката”, каза той.

Той също така заяви, че е готов да помогне на новия президент да остане в крак с времето.

Порошенко призова своя екип “никога да не се отказва”. “Приятели, вие сте най-добрите”, каза той, обръщайки се към своите поддръжници и екипа.

“Уважаеми членове на екипа, скъпи сънародници, медийни работници, никога не се отказвайте. Никога, никога, никога. Не се отказвайте от големи или малки”, добави той, обяснявайки, че тези думи принадлежат на Уинстън Чърчил.

Източник lenta.ru

Има една стара народна мъдрост: Който е тръгнал срещу Русия, хубаво не е видял!

Владимир Зеленски, биография, новини, снимки!

Биография на Владимир Зеленски

Детство и семейството на Владимир Зеленски

Роден в Украйна, Владимир живее с родителите си в продължение на четири години в Монголия, където баща му работи в посока. В първата класа той отиде там. Факт е, че в Монголия децата ходят на училище на осемгодишна възраст, затова Зеленски започва да посещава училище едва на осемгодишна възраст. Говори монголски, но когато семейството се върна в Кривой рога, момчето почти забрави езика си. Владимир има чудесни спомени за живота в Монголия, хълмове, полета на божури и лалета.
Връщайки се в Украйна, Володя, освен училище, отива за спорт и посещава театрална група. Той беше много активно и ентусиазирано дете. Като малко момче Зеленски мечтаеше да се превърне в гранична охрана, а когато узря, професията на преводач и дипломат стана негова мечта.

Началото на творчеството: Владимир Зеленски в KVN

След като завършва училище, става студент в клон Кривой рог на Икономическия университет в Киев. В края на володя е получил степен по право. Творческите наклонности на талантлив студент почти забелязаха. Той е поканен от директора на танцови представления в “Запорожие-Кривой рог-Транзит” – KVN екип, който по онова време е много популярен.Много скоро Зеленски започна да участва в представленията си не само по време на танците, но и в стаите.

Владимир Зеленски и Дмитрий Шепелев на украинската телевизия

През 1997 г. той и няколко други членове на екипа са формирали отбора от 95-тото тримесечие, където Володя стана автор на повечето номера и капитан. Две години по-късно този отбор е във Висшата лига на KVN. Техните изпълнения винаги са били много успешни. Успоредно с представленията, момчетата отидоха с концерти, посетиха почти всички страни от ОНД. В допълнение към екипната работа Владимир пише сценарии за концерти и корпоративни партита.
През 2003 г. имаше сериозна конфликтна ситуация между екипа и компанията AMIK, в резултат на което момчетата напуснаха KVN.

Владимир Зеленски на украинската телевизия: различни представления

Екипът и неговата креативност се интересуват от украинската телевизия. Канал “1 + 1” покани момчетата да извършат трансфера с най-успешните номера. Скоро вместо екипа на KVN се появи студиото “Quarter-95”. Владимир става един от собствениците на студиото.

Владимир Зеленски в KVN: злополука на две блондинки

През 2005 г. бе създадена програмата “Вечерен квартал”.Първоначално се излъчваше по канала “1 + 1”, а след това и по канала “Интер”. Основният й идеолог, водещ актьор и автор е Зеленски. Програмата много бързо стана една от най-популярните. Студиото създава и такива проекти като “Украйна, стани” и “Борба с клуба”.
Като талантлив човек Зеленски пише сценарии не само за своето студио, но и за музикални и телевизионни предавания. Най-
“Танцувайки със звездите – 1” Владимир взе участие в чифт с “Shoptenko Alyona”. Двойката се класира на първо място, значително пред останалите участници в шоуто.
Заедно с Руслан Писанка, Владимир ръководи шоуто “Office Romance”, което излъчва канала Интер.

Владимир Зеленски. Най-добро видео

В “Laugh comic” той става един от водещите, заедно с Дмитрий Шепелев. Програмата стартира през 2010-та година. На същия канал водеше шоуто “Гореща седалка”. На “Новата вълна” водеха Киркоров и Зеленски.
За две години от 2010 г. Владимир е бил генерален продуцент на украинския канал Интер.

Филмография, Владимир Зеленски днес

Зеленски участва в редица телевизионни мюзикъли и филми.Първата му роля е в комедийния филм “Любов в града”, в който участваха Вера Брежнева, Вил Хаапасало, Алексей Чадов и други звезди. В него той получава ролята на зъболекар Игор. Този филм е харесван от зрители от Украйна и Русия. След известно време се появи втората част, а после третата.
Когато на екрана излезе “Официалният романс” Нашето време “, много критици отговориха категорично на снимката, подчертавайки, че ремонтът е безупречна работа. Тяхната сила се сравнява с оригинала. Във филма ролята на Новоселцев се играе от Владимир.

Владимир Зеленски със семейството си

“Rzhevsky vs. Napoleon” е друга комедия, в която Зеленски участва. В тази комедия той се появява в ролята на Наполеон. Критиците също дадоха отрицателна оценка на картината, която я нарече празна и нелепа.
През 2012 г. се появи друг филм с участието на Zelensky. Името му е “8 първи дати”. Филмът беше лесен, любезен и забавен.

Личен живот на Владимир Зеленски

Володя се ожени за Елена, когото се срещна почти седем години. Известно е, че са учили в паралелни класове. Тя – един от авторите на отбора, макар и по образование, както и Zelensky, адвокат.Те официално регистрират брака, когато “95-ата четвърт” напуска KVN. Година по-късно младо момиче Саша се ражда в младо семейство. И в началото на 2013 г. Елена роди син. Нарича се Кирил. Владимир смята, че смелният акт на всеки човек – отговорност за семейството му. Той има съпруга и две деца, той го нарича достатъчно смел акт. Неговата жена и деца рядко виждат любимия си съпруг и баща у дома, но за него семейството му са най-обичаните хора в света.
Володя в интервюто си казва, че семейството му му дава сила и емоционален заряд. Ако успее да говори с децата само за десет минути, дори и през това време той се опитва да им даде удоволствие. Дори когато се прибирате от работа, първата мисъл е дали вече спят или не.

https://bg.odkurzacze.info