Американската порно звезда Джесика Джеймс е починала внезапно едва на 43 години във вторник. Иконата на бруталните секс видеа е издъхнала в дома си в Сан Фернандо, съобщи германското издание “Билд”. Тя е окрита мъртва в къщата си от неин приятел.

Все още не са ясни причините за кончината й, но според слуховете се касае за свръхдоза наркотици. По информация на полицията приятел на Джесика я е открил в дома й, след като няколко дни не е успял да се свърже с нея и се е притеснил за състоянието й. Прониквайки в къщата на Джесика, я намерил безжизнена.

Той е извикал спешна помощ, която е констатирала смъртта на актрисата. По-рано Джесика е получавала гърчове. В жилището й е открита рецепта за лекарства. Публична тайна е, че порно звездата от години има проблеми с дрогата и редовно шмърка кокаин и приема ЛСД.

Джесика Джеймс става известна след 2000 г. Преди това 3 години е работила като учителка в основно училище, но напуснала, защото професията й се струвала “банална, скучна и напълно лишена от еротизъм”.

През 2002 г. за първи път се снима в софт порно – тогава е само на 26. През 2004 г. Джесика е първият модел, сключил договор с американското мъжко списание “Hustler”. Тогава за кратко се оттегля от порно индустрията. Завръща се през 2005 г. с еротичния филм „Порно идентичността“.

Джесика Джеймс участва в над 200 филма за възрастни, в повечето от които прави разюздан групов секс. От време на време се появява като актриса в тв сериали и риалити формати в САЩ. Името й е съчетание от нейното истинско име – Джесика Рединг, и името на бившия й партньор – Джеймс. Родена е в Аляска.

WEST HOLLYWOOD, CA – APRIL 22: Adult film actress Jenna Jameson arrives at the record release party for Gene Simmons’ “Asshole” on April 22, 2004 at the Key Club in West Hollywood, California. (Photo by Amanda Edwards/Getty Images)

“Загубих скъпа колежка. Джесика беше страхотен професионалист и човек. Почивай в мир, скъпа”, написа за нея най-голямата порно икона в света Джена Джеймисън.  https://lupa.bg

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST