Порноскандал с 13 минути орален секс върху жена в Кан шокира зрителите! (ВИДЕО 18+)

0
4487

Публиката напусна залата на прожекцията на новия филм на Абделатиф Кешиш

Сцена, демонстрираща орална любов в рамките на около 13 минути, разгневи зрителите на премиерния филм „Мектуб, моя любов: Интермецо“ в рамките на кинофестивала в Кан. Заглавието е дело на френския режисьор Абделатиф Кешиш, който неведнъж е скандализирал с еротично съдържание във проектите си. Въпреки това любителите на седмото изкуство останаха повече от разочаровани от новото му заглавие, като дори напуснаха залата, в която се провеждаше премиерата. „Остана само основния екип на продукцията“, написа огорчен зрител в Туитър.

„Мектуб, моя любов: Интермецо“ е дълъг почти четири часа, като е най-дългият филм в програмата на фестивала. Заглавието все пак ще се бори за отличията, връчвани от международното жури, начело на което тази година е Алехандро Иняриту.

Скандалната лента е най-дългата, включена в конкурсната програма и е с продължителност 3 часа и 28 минути. Три четвърти от филма е ситуиран в нощни барове. В една от сцените, предизвикала напускането на зрители, бе показан 13 минутен орален секс, практикуван върху главната героиня Офели.

Преди края на прожекцията залата напусна и изпълнителката на главната роля Офели Бо. След края на лентата и самият режисьор си тръгна набързо, като каза на микрофона: “Извинявам се, че ви задържах толкова, без да ви предупредя. А сега си тръгвам!”.

„Мектуб, моя любов: Интермецо“ пък е определен от журналисти, кинокритици и зрители като най-лошия филм, излъчван в Кан.

Според разочарован зрител пък залата, в която се провела прожекцията е трябвало да бъде заета с излъчването на друго заглавие. Шест години след като бе удостоен със “Златната палма” за “Животът на Адел” и полемиките, свързани с кинотворбата, Абделатиф Кешиш отново шокира. Но сексуалните забежки не са изненадващи в творчеството на режисьора.

Зрителите още помнят дългата и реалистична любовна сцена в “Живота на Адел” и тази в другата негова творба- “Мектуб, моя любов”, първата част на представеното в четвъртък нейно продължение на кинофестивала в Кан.

https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST