ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ЗАД ВОЛАНА И ПО УЛИЦИТЕ

0
1900

На 1 февруари, около 10:40 часа, в землището на с. Рогачево, обл. Добрич, е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от 34-годишна жена от с. Оброчище, обл. Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,34 промила в издишания от водача въздух. Жената е задържана за срок от 24 часа.

На 1 февруари, около 10:30 часа, в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с бургаска регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за употребата на амфетамин и канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 35-годишен мъж от град Генерал Тошево.

На 1 февруари, около 10:55 часа, в град Добрич е извършена проверка на 41-годишен мъж и 37-годишен мъж, криминално проявени от град Добрич. В хода на проверката е установена спринцовка с кафеникава течност, реагираща на наркотичното вещество хероин.

На 2 февруари, около 02:50 часа, в град Добрич е извършена проверка на 20-годишен мъж от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 3,1 грама, реагираща на наркотичното вещество канабис. Задържан е за 24 часа.

На 2 февруари, около 22:35 часа, по пътя град Генерал Тошево, в посока с. Кардам, е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с варненска регистрация, управляван от 57-годишен мъж от с. Снягово, обл. Добрич. В хода на проверката е установено, че МПС е със служебно прекратена регистрация.

На 2 февруари, около 20:30 часа, в с. Стефан Караджа, обл. Добрич, е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 40-годишен мъж от град Добрич. При извършената проверка  за употреба на алкохол, уредът отчита наличието на 1,45 промила в издишания от водача въздух. Задържан е за 24 часа.

На 3 февруари, около 11:45 часа, в град Добрич е извършена проверка на 26-годишен мъж, криминално проявен. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 2 грама, реагираща на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 1,7 грама, реагиращо на амфетамин. Задържан е за 24 часа.

На 3 февруари, около 11:50 часа, в град Добрич е извършена проверка на 26-годишен мъж от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 3,53 грама, реагираща на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 6,70 грама, реагиращо на амфетамин. Задържан е за 24 часа. НДТ