Пак касапница в САЩ: Разбра се кой е масовият убиец, избил 12 общинари във Вирджиния Бийч

0
1386

Недоволен общински служител застреля 12 души и рани още четирима в петък, след като откри огън в общинска сграда на Вирджиния Бийч, преди да бъде убит от полицията, съобщава Фокс нюз.

40-годишният ДеУейн Крадък бил дългогодишен служител в областта на комуналните услуги, който през последните седмици е извършвал множество покупки на огнестрелно оръжие, съобщиха официалните представители на Wall Street Journal. Полицията не е съобщила името на заподозрения и не е дала засега възможен мотив за нападението.

“Това е най-ужасният ден в историята на Вирджиния Бийч”, заяви кметът Боби Дайер на пресконференция. “Пострадалите  хора са наши приятели, съседи, колеги.”

Четирима души бяха оперирани по спешност в петък вечерта, заяви началникът на полицията на Вирджиния Бийч Джим Червера. Заподозряният стрелец загина при престрелка с полицейски служители. Полицай също бил ранен, но бил спасен от бронежилетката си, казва Червера. “Мога да ви кажа, че между четиримата офицери и този заподозрян е имало продължителна престрелка,” казва Червера. Властите заявиха, в социалните медии, че е имало само един стрелец в общинския център на Вирджиния Бийч, където работят повече от 400 служители. Говорител на Белия дом каза, че президентът Тръмп е бил информиран и следи ситуацията.

https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST